Quantcast
Till salu inom: ”

rhodesian ridgeback säljes

Tidigare annonser till salu

Hej mitt namn är Therese, jag och min sambo har en rhodesian ridgeback hane som blir 3 år i november. Vi skulle behöva lite hjälp med honom några dagar i veckan av en person som är aktiv och tycker om att komma ut på promenader, ansvarsfull, mjuk men ändå konsekvent och framförallt ett engagemang och intresse för hundar. Vi söker dig som är över 18 år. Om det låter intressant så skriv kort och berätta om er själva med vad ni kan erbjuda så tar jag kontakt med er som verkar intressant. Ersättning kan ges efter överenskommelse! Endast mail:) mvh Therese
Pga sjukdom behöver vi omplacera vår älskling. Liona är den lugnaste och snällaste hund man kan tänka sig. Hon trivs bäst med att ligga och gona sig i solen men följer också gärna med på promenad. Hon är van vid barn och katter och hon tolererar andra hundar men har en stark vaktinstikt i sig. Om du kan erbjuda ett bra hem för Liona så maila oss och berätta lite om dig själv. Liona är renrasig och kommer med stamtavla.
Zeus söker ett nytt kärleksfullt hem. Han är en mycket snäll och lugn renrasig ridgeback med stamtavla. Han är 2,5 år. Han behöver komma till ett tryggt hem med mycket kärlek och långa härliga promenader. På grund av flytt och ändrade arbetsförhållande så kan inte vi ge honom den tiden han behöver. Detta är ett mycket svårt beslut för oss att ta men vi måste tänka på Zeus bästa. Och därav är det mycket viktigt att han kommer till rätt hem och vi önskar att hålla kontakten med dom nya ägarna för att veta att han mår bra.
1 tik kvar efter friska & meriterade föräldrar, söker aktiva hem, ej för avel. Född 20110802 Uppfödd i hemmiljö. Är van vid barn och andra hundar, koppel tränad och rumsren. Har du tid och engagemang och hundvana, så ta kontakt via tel el mail. Se mer på www.norrvikenskennel.se Givetvis följer vi SKKS:s regler vid försäljning. #Registrerade #Vaccinerade #Chippmärkta #Veterinär besiktade #Avmaskade #Doldafel försäkrade 3 år
Säljer vår, mim variocage, hundbur då vi inte är i behov av den längre. Har använt den till vår Rhodesian ridgeback (74 mankhöjd och 50 kg) och han har fått plats fint och då skulle man även kunna göra buren större vilket vi inte har behövt göra. Den är i mycket fint skick. Det är den nya modellen. Krocktestad låsbar Finns även en mellanvägg till den för att dela av buren och göra plats för två mindre hundar. pris 4200 kr (nypris 5895 kr)