Quantcast
Till salu inom: ”

rhodesian ridgeback omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, har en hane på ca 12 månader som söker nytt hem hos någon kärleksfull person med mycket tid och tålamod. Han gillar att springa löst, så att bo på en gård vore en dröm för honom. Han är barn och katt vänlig. Han går ihop med tikar och vissa hanhundar,han är väldigt full i lek. Pris kan diskuteras vid intresse. Är du den rätta personen för Codjo?
Vi behöver ett nytt hem till vår kastrerade hanhund. Han är 4 år och är en lydig och lojal hund som fungerar jättebra ihop med andra hundar, katter och barn. Vi har svårt att prioritera honom mitt i småbarnstiden och inser att han får det bättre hos någon som kan ge honom mer tid och engagemang. Priset är diskuterbart, det viktiga är att han kommer till ett bra hem. Ragnar, som han heter, har svensk stamtavla, registrerad i SKK, är chippad och vaccinerad. Ring eller maila så berättar jag mer om honom.
Jag har en Rhodesian Ridgebackhane för omplacering ev. foder. Vänligen maila mig vad du söker för hund och vad du har för planer med din hund. Jag återkommer om du verkar passa min hane. Lämna gärna telefonnummer.
Söker nytt hem: 15 mån gammal säljs pga att vi har inte tid plats efter familj ändring (kommit en familj medlem). Det är viktigaste för oss i vilket hem hon skulle kommer en pengar. Just nu bor hon i en lägenhet men jag tror att hon skulle passa bättre på landet eftersom hon tycker mycket vara ute i naturen. hon är 50% rottweiler och 50% rhodesian ridgeback. Pris: 2000sek
Rhodesian Ridgeback hane. korrekt. på ca 3år söker ett föralltid hem. är du intresserad vänligen skriv ett mail och berätta så mycket som möjligt om dig/er.