Quantcast
Till salu inom: ”

rhodesian ridgeback blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag söker en dagmatte eller daghusse till min tvååriga rhodesian ridgeback hane. Han är en snäll kille som trivs bäst när han får sällskap och gillar att vara ute och röra sig. Han älskar att leka med andra hundar och är kastrerad. Jag kommer att behöva hjälp några dagar/vecka, halvdagar eller heldagar kan vi komma överens om. Hör även gärna av dig om du är intresserad av att passa honom någon kväll eller helg ibland. Jag ser helst att du har viss hundvana och är en lugn person. Ring mig så berättar jag mer!
An American/Swedish couple looking to rent an Apartment in Helsingborg beginning mid October/beginning of November. Swede is professional golfer, and American is currently a waitress while studying Swedish. Have a well-behaved Rhodesian Ridgeback, and are non-smoking. We are looking for a spacious and up to date apartment. Looking to rent 6 months-1 year with a chance to prolong stay. Please contact by email only. Serious inquiries only.
Vi behöver hitta ett nytt hem till våran RhodesianRidgeback. Aska är en kastrerad tik på 4,5år. Hon vill komma till ett hem utan barn och gärna utan andra hundar. Du bör vara över 25 år och ha någon form av erfarenhet av rasen, då dom är lite knepiga. Skriv gärna ett mejl med dina frågor och berätta gärna om dig själv och hur Aska skulle få det hos dig.
Familj med tre barn och Rhodesian ridgeback tik Önskar tillökning i familjen mindre hund som de äldsta barnen som är 11 och 13 år kan gå ut med. Gärna en hund som går att träna agility med. Vi är en aktiv familj som tycker om att vara ute i skogen, tränar även blodspår med vår Rhodesian. Vi bor i en villa med Gunnebo stängsel runt tomten. Ett krav är att den nya familjemedlemmen är mentalt bra vardagslydnad är också en fördel. Aggressivitet och en alltför rädd hund är inte intressant. Ring gärna för mer info.
rhodesian ridgeback/Labrador 1 år gammal söker nytt hem helst på landet med någon som är lite hundvan. Snäll och go hund som behöver komma till ett lugnt och tryggt hem där han kan få mycket kärlek och omsorg då han inte längre går ihop med våran andra hanhund.han är duktig att lära om han får ut lite energi,men har dock svårt vid bemötande av andra hundar men går att träna bort. mer info kan ges över kontakt. och priset går att diskutera vid snabb affär då hemmet är viktigare än pengarna !