Quantcast
Till salu inom: ”

riesenschnauzer säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

MB Förlag. 2003. 152 s. Kartonnerad. Mycket gott skick. Leif Möller undrade varför alla flinade åt honom när han anlände till brukshundsklubben tillsammans med den nyinköpta riesenschnauzern. Han förstod snart. Bruks är inte en sport för vem som helst. Det krävs betydligt mer än styrka och mod. Tex en följsam och arbetsvillig "Figge". Efter en kort tid som aktiv bruksare insåg Leif att flygningen i veckorna var avkopplingen mellan de livsfarliga träningspassen med schnauzern. Brukshunden, krokodiltämjaren och jag är boken för dig som vill veta hur det verkligen går till när man utbildar sin guldklimp till spårhund, sökhund eller bevakningshund i flygvapnet!. L11
Vi måste tyvärr sälja våran Riesen tik på snart 4 år som kommer från rena tyska brukslinjer.Hon är SKK reg med nummer SE12543/2013.Tiken visar bra intresse och talang i spår,sök m.m.Hon är en rätt dominant tik av medelstorlek som är sund och frisk.Bra kamp och föremåls intresse.EU Pass m.m.Ring eller maila för mera info.Tyvärr inte hd/ad eller MH Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 månader gammal liten riesentik efter tyska arbetslinjer. Det är nu dags för henne att lämna vår flock så hon får stå mer i centrum. En otroligt enkel tjej som följer med på det mesta och är positiv till livet. Hon fungerar bra med människor stora som små och andra hundar. Kan du erbjuda henne ett aktiv hem så maila oss och berätta lite om dig själv. Vi uppfyller Riesenklubbens krav för avel och följer SKK's regler. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Par,47+51 år med goda referenser och livslång hundvana,söker en ny familjemedlem. Eftersom vi har lång erfarenhet som ägare till både riesenschnauzer och engelsk bullterrier,så kan vi tänka oss båda raserna igen. Pga att vår engelska bullterriertjej Maja,11 år tycker att valpar är jobbiga,så söker vi en unghund eller vuxen riesen eller bullehane.Mkt bra hem på landet i eget hus med inhägnad tomt,dagligen flera timmar i skogen. Jobbar 50% och har hunden med på jobbet. Söker du ett nytt hem till din riesen eller bullekille så maila oss så sänder vi utförlig presentation och foton till er.
Leif Möller undrade varför alla flinade åt honom när han anlände till brukshundsklubben tillsammans med den nyinköpta riesenschnauzern. Han förstod snart. Bruks är inte en sport för vem som helst. Det krävs betydligt mer än styrka och mod. Tex en följsam och arbetsvillig Figge. Efter en kort tid som aktiv bruksare insåg Leif att flygningen i veckorna var avkopplingen mellan de livsfarliga träningspassen med schnauzern Brukshunden, krokodiltämjaren och jag är boken för dig som vill veta hur det verkligen går till när man utbildar sin guldklimp till spårhund, sökhund eller bevakningshund i flygvapnet. Förlag: Mälaröbörsen.2003.Inbunden.152 sidor.Laminat.Rikt illustrerad.Format 18,3x11.8 cm.Vikt 190 g.Språk:Svenska.Nyskick. Frakt och förpackning 30 kronor.(Sverige).

... eller prova att söka på riesenschnauzer valpar