Allt till salu inom "briard vuxen tik för omplacering"

Sortering:
bully XL tik
Örebro
Idag

bully XL tik Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Pomeranian
Alingsås
Idag

Pomeranian Visa liknande

18 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Gävle

Akut omplacering liten tik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
måste akut omplacera min shitzu blandis då de uppkommit allergi i familjen. hon är 1,6år gammal mycket social snäll och trevlig mot alla hundar. älskar barn... hon är en liten tik väger omkring 5,5kg höjden ca 34cm OBS!! FÄRDIG VUXEN hon är inte van att vara själv så detta måste trännas. hon lämnas ej ut på prov. du ska vara säker på att du kan och vill ge henne ett livs långt hem.. maila och berätta om er/dej vad du har att erbjuda och vart ni bor. bilder finns att få vid seriöst intresse hon måste bort innan helgen slut. vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Södermanlands län

Briard tik på 3 år

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Jag har en 3 årig briard tik, som inte direkt är aktiverad, vilket delvis är orsaken till att jag känner att hon behöver mer tid och intresse från en aktivare familj, helst på landet. Även pga jobb och separation så har hon blivit åtsidosatt. Hon är en go och mysig familjehund med mycket energi, i hemmet så är hon lugn och inte speciellt krävande. Men utomhus är hon mer dominant i vissa fall. Hon har lite svårt med andra hundar ibland, speciellt tikar. Hon är väldigt lekfull och kan vara lite väl "hårdhänt" Men blir hon aktiverad och får det hon behöver i tid och uppmärksamhet så är hon den perfekta hunden. Vill att hon ska få ett bra liv. Vi har inga småbarn så det är nånting hon måste vänja sig vid, kan även vara vaktig. Mvh Helene
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kristianstad

Miniatyr bullterrier PLL fri vuxen tik

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker nytt hem till vuxen miniatyrbullterrier tik 4 år gammal då hon inte skall användas mer i avel. Crazy är PLL fri och hälsotestad inför varje parning på hjärta,njurar,hud,ögonlyst samt patella allt UA, Crazy har också pass samt fullvaccinerad. Crazy är en härlig kelen tik då hon är mer terriertyp säljs hon till aktivt hem helst som ensamhund och utan katter. Hör av er via mail så kontaktar jag!!!
5 000 kr
Blocket.se

Vuxen Chihuahua tik skk regg

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Vuxen chihuahua tik på 3 år letar nytt, lugnt och livslångt hem. Ej till barnfamilj. Ej till avel då hon är förtidpensionerad med avels spärr. Hon är Regg i skk (stamtavla), Chippad, vacc, avm o vet bes. Hon är en glad, pigg o frisk hund som gärna följer med sin familj överallt. Har du tiden, intresset o söker efter en livskamrat? Maila då en pressentaion om dig själv så hör jag av mig.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj