Quantcast
Till salu inom: ”

briard vuxen tik för omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pudel

Kävlinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

måste akut omplacera min shitzu blandis då de uppkommit allergi i familjen. hon är 1,6år gammal mycket social snäll och trevlig mot alla hundar. älskar barn... hon är en liten tik väger omkring 5,5kg höjden ca 34cm OBS!! FÄRDIG VUXEN hon är inte van att vara själv så detta måste trännas. hon lämnas ej ut på prov. du ska vara säker på att du kan och vill ge henne ett livs långt hem.. maila och berätta om er/dej vad du har att erbjuda och vart ni bor. bilder finns att få vid seriöst intresse hon måste bort innan helgen slut. vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket.
Hej. Jag har en 3 årig briard tik, som inte direkt är aktiverad, vilket delvis är orsaken till att jag känner att hon behöver mer tid och intresse från en aktivare familj, helst på landet. Även pga jobb och separation så har hon blivit åtsidosatt. Hon är en go och mysig familjehund med mycket energi, i hemmet så är hon lugn och inte speciellt krävande. Men utomhus är hon mer dominant i vissa fall. Hon har lite svårt med andra hundar ibland, speciellt tikar. Hon är väldigt lekfull och kan vara lite väl "hårdhänt" Men blir hon aktiverad och får det hon behöver i tid och uppmärksamhet så är hon den perfekta hunden. Vill att hon ska få ett bra liv. Vi har inga småbarn så det är nånting hon måste vänja sig vid, kan även vara vaktig. Mvh Helene
Söker nytt hem till vuxen miniatyrbullterrier tik 4 år gammal då hon inte skall användas mer i avel. Crazy är PLL fri och hälsotestad inför varje parning på hjärta,njurar,hud,ögonlyst samt patella allt UA, Crazy har också pass samt fullvaccinerad. Crazy är en härlig kelen tik då hon är mer terriertyp säljs hon till aktivt hem helst som ensamhund och utan katter. Hör av er via mail så kontaktar jag!!!
Vuxen chihuahua tik på 3 år letar nytt, lugnt och livslångt hem. Ej till barnfamilj. Ej till avel då hon är förtidpensionerad med avels spärr. Hon är Regg i skk (stamtavla), Chippad, vacc, avm o vet bes. Hon är en glad, pigg o frisk hund som gärna följer med sin familj överallt. Har du tiden, intresset o söker efter en livskamrat? Maila då en pressentaion om dig själv så hör jag av mig.
Söker efter en vuxen Dobermann tik som har fallenhet för lydnadsträning då jag vill komma igång och träna igen. Jag har haft Dobermann förut och vet precis vad en dobbis kräver och behöver. Har hund hemma nu men av terrier ras. Gillar att ställa ut och är ute mkt i olika miljöer... Är hunden över 2 år så ser jag helst att hon är MH testad och röntgad redan. Har ni ngåon trevlig tjej som behöver placeras om kan ni gärna höra av er till mig. Första kontakten sker helst per mail eller sms då jag ät ute mkt och oftast inte tar med mig telefonen då. Inga fantasi summor för jag lägger hellre ner mina pengar på hundens omsorg än inköp (inte snål utan vill hellre se att hunden har kvalitet här hemma än att den kostat 10 000:-)