Quantcast
Till salu inom: ”

riesenschnauzer valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara jag kvar och skulle också vilja ha ett hem, en tik med gula tassar. Det är blandrasvalpar som är mest Riesenschnauzer men även Rottweiler Dobbermann och Schäfer. Pappan till valparna är renrasig Riesenschnauzer. Valparna är mycket sociala, vana vid barn och andra hundar. De har även koppelvana. Valparna är nästan rumsrena, de är födda den 5 april 2012. Vid leverans är de chippade, vaccinerade, veterinärbesiktigade samt avmaskade. Valparna är uppfödda på Hills valpfoder. Valparna är vana vid att vara ute mycket.
Valpar födda 31 mars efter meriterade föräldrar. Två hanvalpar finns att tinga. Leverans vid 8 veckors ålder efter SKKs bestämmelser. Ring gärna så berättar jag mera.
Riesenvalpar födda den 31 mars efter högt meriterade föräldrar. Två hanvalpar finns att tinga. Vi följer SKKs regler. Innehar SKKs Bruksuppfödardiplom. Till hem med ordnad tillsyn. Hör av dej får du veta mera.
Riesenvalpar födda den 6/2 -11 efter sunda och friska föräldrar. Tiken är tysklandsimport och hanen är från egen uppfödning. Har haft uppfödning sedan 1953 så vi har lång erfarenhet. Tinga + handpenning. RING, svarar EJ på mail!
Vi har valpar till salu. Valparna, hane och tik är födda den 2011-01-04, och de söker kärleksfulla och trygga hem. Vi vill att den som hör av sig, ska vara 100 % övertygad om sitt hundköp, och tänkt igenom allt och vara överens med hela med familjen/ partner före ni kontaktar oss. För vi vill att det ska vara ett väl genomtänkt köp. Vi vill även att ni helst kontaktar oss på telefon, och endast seriösa köpare gör sig besvär. Moder är: SE Bch, SE UCH Kantbergets Ultra, Elit spår, Godkänd Högre sök, BIS AFRS Botkyrka -07, HD: A/B Fader är: FINV -06 Refrain Brand New, HD: A/A De är veterinärbesiktad vid åtta veckors ålder och kommer naturligtvis att vara ombesiktade vid försäljning. När valparna levereras så är de: - Vaccinerade - Doldfelförsäkrade 3 år - Veterinär besiktade - Chippade - Avmaskade - Miljötränade - Vana vid kloklippning - valpen säljs enligt SKKs regler och är registrerade hos SKK, och minst 8 veckor vid leverans Riesen tillhör brukshundsraserna, och då vi har närmare 40-års erfarenhet av att arbeta med hund, så hjälper vi er gärna med tips och råd vad gäller träning av hunden, och vi har drygt 30 års erfarenhet av rasen, och stor kunskap om rasen. Den är även en klipp- och trimras och vi hjälper er också med tips och råd vad gäller skötsel av pälsen. Det är önskvärt om du är påläst ang. denna ras eller har erfarenhet utav hund innan! Besök gärna hemsidan www.angelryd.se Endast telefonkontakt - ingen mailkorrespondens alltså. Hör av dig på telefon och berätta vem du är, och vad du har för framtid att erbjuda denna lilla valp. Tel: 070-9594014.