Quantcast
Till salu inom: ”

rund madrass säljes

Tidigare annonser till salu

Önskar köpa en våningsäng i eller runt Lilla Edet!! Den skall vara i bra skick, inte ostadig eller liknande. Trä eller stål, spelar ingen större roll. Viktigt är att den är komplett med skruvar, tillbehör såsom madrasser som måste vara fräscha!!! Köpes omgående, blir affär på dagen! Max pris 500:- Maila mig med info, bild och ditt telefonnr så hör jag av mig så snabbt jag kan! // Therese!
Andningslarm i jättefint skick. Inklusive två sensorplattor som läggs under madrassen. När barnet är litet kan man ha ett i sängen och ett i vagnen så behöver man bara flytta larmdelen. När barnet blir större har man två i sängen så fungerar den även om barnet rör sig runt. Kompakt och mycket lättanvänt! Fasta kablar istället för radioöverföring. Jag säljer många fler babysaker - sök på "babysale" så hittar du det som är kvar. Rabatt om du köper flera saker!
Hej! Mitt namn är Viktoria och har flyttat till Borlänge för studier på högskolan. Men bor nu tillfälligt hos en klasskompis på en madrass på golvet. Vilket inte är så mysigt som det låter. Därför är jag ute efter en relativt billig etta nära centrum. (man kommer inte så långt på studielån) Jag är rök/djurfri och vägrar ha fester hemma då jag vill ha snyggt och rent runt i kring mig. Maila mig om du har ett förslag och vill veta mer om mig! Mvh Viktoria