Quantcast
Till salu inom: ”

rutschkana lekplats säljes

Tidigare annonser till salu

Nu säljer dottern sina kära petshops; 34 stycken, 2 penn-petshops, mängder av tillbehör (hattar, glasögon, hund-/kattkorgar, mat, fin lekplats, rutschkana m m...). Därtill ett jättepraktiskt "hotell" som man hänger på väggen, med plats för 27 petshops! OBS på bilden saknas 13 petshops (som först skulle sparas...) I affär kostar petshops 40-70 kr/st (lägre priset vid köp av flerpack.) Köp allt för 700 kr. Utmärkt skick på allt, utom rutschkanan som saknar en vimpel... Fler bilder kan mejlas! Finns vid Odenplan. Rök- och djurfri familj. Först till kvarn. Mvh Susanne
En rejäl järnrutschkana med stege från Kristianstads kommuns lekplats. Vi målade den i originalblå som nu behöver göras om. Den har varit mycket uppskattat inslag i trädgården, den har en härlig fart. Rutschkanan är idag delad (går att sättas ihop) och fäst i en trädkoja. Kojan har några trädetaljer som behöver bytas. Taket är av kraftig lastbilspresenning. Finns i Åhus 044-249408, 0733-166247 Pris 1000 kr eller bud
Riktigt stor rutschkana i glasfiber från allmän lekplats som bytes ut när det var dags att renovera hela lekplatsen. Tänkte fixa upp den till mina egna barn hemma men känner nu att jag aldrig kommer att få tid över. Jag rådfrågade proffs och köpte en 2-parts lackfärg (röd högblank, extra slitstark) för att stryka på hela kanan och sedan putsa den glatt igen. Allra längst ner finns en ca 10 cm lång spricka som behöver lagas. Jag har även köpt glasfiberväv och glasfiberspackel för detta ändamål. Kanan är ca 280 cm lång x 145 cm bred. Alla lagningsmaterial ovan medföljer.
Välplanerad 4:a med fin utsikt! Tre sovrum varav två stora och ett lite mindre. Två toaletter, ett med badkar, ett med dusch. Stort och rymligt vardagsrum med utgång till balkong med plats för möblering. Kök som är avdelat i form av matplats och köksavdelning. Trevlig omgivning med fin gård med grillplats och lekplats med rutschkana och klätterställning. Ca 5 min promenad till centrum med välsorterade mataffärer, apotek, vårdcentral, konditori osv. Nära till fin natur och Mälaren.
plåtkana som tidigare legat i slänt på lekplats. vi gjorde ett stöd och stege, och den har använts flitigt som vattenrutschkana. den är 6,6m. vi drar upp den på gräsmattan, hämtas på plats. tung!! säljes p.g.a. för hög ålder på barn. endast telefonkontakt. pris 5000:-, eller högstbjudande. fler bilder o film kan fås på sms o mms, eftersom det är barn på alla andra bilder. (vill ej lägga ut, utan medgivande)