Quantcast
Till salu inom: ”

säng 160 bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag vill sälja en mycket fin dubbelsäng som jag inte har plats med det i mitt hus. Sängen är mycket ny och har två st fina madrasser som medföljer. Både sängen och madrasserna är nya. Madrasserna är rök fria och husdjur fria. Det är som om jag bortskänker sängen för 2500 kr Mått: 160/200 cm (Den har två st 80/200 cm madrasser) Sängen går att nedmontera För mer information kan ni ringa eller mejla. Så länge annonsen är kvar så finns sängen också.
Hej Jag vill sälja en mycket fin dubbelsäng som jag inte har plats med det i mitt hus. Sängen är mycket ny och har två st fina madrasser som medföljer. Både sängen och madrasserna är nya (har haft det bara i 5 månader). Madrasserna är rök och husdjur fria. Allt är väldigt nya Det känns som om jag bortskänker sängen för 2000 kr Mått: 160/200 cm (Madrasserna är två st 80/200 cm) Sängen går att nedmontera. Tveka inte att ge bud! För mer information kan ni ringa eller mejla. Så länge annonsen är kvar så finns sängen också.
Dubbelsäng med (eller utan) madrasser bortskänkes mot avhämtning. Fint skick, vi har hela tiden använt bäddmadrasser ovanpå madrasserna så även madrasserna är i bra skick. Sultanmadrasserna är från IKEA och är mediummjuka. Bäddmadrasserna behåller vi. Sängen har stått i ett djur- och rökfritt hem. Färg: BokBredd: 160 cmLängd: 210 cmHöjd med gaveln: 85 cmHöjd utan gaveln: 40 cmHämtas i Enskede i ett radhus en våning upp. Eftersom det är en IKEA-säng går den att skruva isär och vi kan hjälpa till med det. Jag nås bäst på mobilen men kollar också mailen cirka en gång per dag. /Anita
Säng 160*200 bortskänkes mot hämtning då jag köper ny säng. Det är en resårmadrass från IKEA med monterade ben som går att montera av vid flytt. Den har några år på nacken, men är fräsch och välskött. Den var från början fast men är efter några års användning mjuk, speciellt i mitten. Bra om man är 2 personer då det är 7:e våningen. Bäddmadrass ingår inte då den ska användas till nästa säng. Sängen finns i Majorna. Vänliga hälsningar, Gunilla
SLUMPAS Praktiskt välbyggt sängskåp finnes. Till höger om sängen en garderob, till vänster ytterligare ett skåp för förvaring. Lättanvänd, har stått i min dotters lilla 1:a och besparat henne mycket plats. Perfekt för studentlägenheten eller mindre lägenhet. Får monteras ner av köparen för att du ska veta hur den monteras ihop igen. Bredd 3,30m Säng:160 Längd när sängen är utfälld: 2,3m Madrass: ingår Slumpas för 1000:- BORTSKÄNKES Gedigen, välbyggd barbord/köksbänk bortskänkes mot avhämtning Finns i Vällingby.