Quantcast
Till salu inom: ”

sängben hästens säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Norrköping
Sängben

Västerås
Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu säljer jag en Hästens säng som stått i ett gästrum. Sängen är 4 år gammal, men har inte använts speciellt mycket. Bäddmadrass och sängben ingår. Sängen är i fink skikt och är 90x200cm. Pris: 3500kr.
Hej, Hästens säng säljes pga flytt. Sängen är av modell Excel och är 200 cm lång och 120 cm bred, sparsamt använd som gästsäng de senaste åren. Inklusive Hästens sängben och Hästens bäddmadrass. Sängen är i fint skick (bäddmadrassen bör tvättas) och finns i centrala Göteborg. Ej sängen på bilden men ser likadan ut. Vid intresse eller om ni önskar bilder på sängen så ta kontakt via mail så ringer jag upp. Mvh Daniel
Hästens säng 90x200, soft, grönruta och är i stortsätt oanvänd. Har ståt som extrasäng/gästsäng och ser helt fräsch och ny ut. P g a ombyggnad i huset har vi tyvärr inget mer plats för den. Orginal sängben till den finns. Bör ses!!! Passar utmärkt som barnsäng. Priset är 2400kr, men kan diskuteras vid snabb affär.
Hästens Excel 2x90 cm säljes. Ena sängen fast, andra medium. Bäddmadrass i tagel. Inköpt -02, gott skick. Sängramen ingår ej, men däremot sängben i björk.
Två Hästens sängar inklusive vit sängram. Sängarna är av modell Marquis Narurally 90 x 200 cm i medium och fast utförande. De är 3 år, måttligt använda, och fräscha. Sängben för fristående placering samt en bäddmadrass ingår. Finns i Örebro. Vid intresse v.g. ring 019-611 36 66 el 070-26 25 517