Quantcast
Till salu inom: ”

saluki säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

ICA bokförlag. 1:2 uppl. 2002. 159 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Gott skick. Under nästan fem decennier - sedan den första utgivningen år 1959 - har Allt om hunden varit en institution för hundägare. Nu ges den ut i den nittonde omarbetade utgåvan - uppdaterad, i nytt format och med ny formgivning som gör bilder och text rättvisa. Här får du handfasta råd och svar på mer än 400 av de viktigaste och vanligaste frågorna om allt mellan himmel och jord som en hundägare bör veta, från valpens fostran till den vuxna hundens utbildning. Du får även råd om hur du ska lösa problem som uppstår på vägen. Görel Swedrup arbetar som redaktör och översättare och har lång erfarenhet av hundar med olika inriktning. Hon har ägt saluki, tax, jack russell, golden retriever samt rhodesian ridgeback. De fina fotografierna är tagna av Krister Lindh, som har hundar och hästar som favoritobjekt.
Saluki kastrerad tik 3.5 åren ca. 17 kg. Hon är snäll och lätt att hantera. Hon är van med bur i bilen och hus. Hon är van med katter, hundar stora och små. Hon är van vid promenader och är lätt i handen. Hon kan vara ensam! Gosig och förtroende. En härlig hund med silkeslen päls. Vacc. i 21maj nesta vacc. innan 3 år. Kennelhoste 1 år. Hon har Norsk Pass. Jag har 7 hundar och måste minska ned, när en del av hundarne kräver mycket av mig.
Vår älskade saluki letar efter ett nytt hem då han inte trivs i flocken. Jag vill ha ut honom på foder en tid först så vi ser att allt fungerar och att det är rätt hem. Han är tre år gammal. Snäll men vill gärna vara ensam med sina människor och behöver mycket stimulans. Mejl som första kontakt. Berätta vad du / ni har att erbjuda min kille så hör jag av mig för vidare kontakt.
Saluki & terveuren mix - mycket trevligaDe är;VeterinärbesiktadeVaccineradeAvmaskadeChippadeFörsäkradeDolda fel försäkradeValpen får med sig ett ordentligt valppaketVi erbjuder livslång supportSehttp://stardusting-stardust.blogspot.comVälkommen!
Mycket fina och trevliga valpar söker kärleksfulla hem.Saluki & terveuren mixDe är;VeterinärbesiktadeVaccineradeAvmaskadeChippadeFörsäkradeDolda fel försäkradehttp://stardusting-stardust.blogspot.comVälkommen!

... eller prova att söka på saluki omplacering