Till salu inom

"saluki omplacering säljes"

Borås
Igår

Omplacering söker nytt hem

12 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Fin kastrerad hankatt

500 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Omplacering Undulat Hane

100 kr
Blocket.se
Helsingborg
2 dagar

Omplacering

250 kr
Blocket.se
Hallsberg
2 dagar

Helig birma tjej omplaceras

10 000 kr
Blocket.se
Lidköping
2 dagar

Omplacering

Blocket.se
Robertsfors
2 dagar

Omplacering, 2 årig katthon...

500 kr
Blocket.se
Burlöv
4 dagar

Beagle

14 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hagfors

Omplacering av Dobbermantik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Omplacering av Dobbermantik Har bestämt mig för att placera om min Silla 5år i Maj.Då jag inte hinner med henne som jag borde.Silla behöver komma till en lugn trygg fam. med inte för små barn,gärna ett äldre par.Då Silla är lite osäker i början då hon träffar nya människor bör ni vara trygga o vana med hundar.Hon är inte aggresiv utan en mjukis med tuff yta som älskar att bli gosad med och sitter gärna i knät om hon får.Silla gillar inte katter.ring för mer info. Mvh David.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Håbo

Omplacering av katter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Vi har två katter som vi tyvärr måste lämna bort pga allergi som börjar bli ohållbar fast medicin. Vi har en hane och en hona, båda är vaccinerade, chippade och kastrerade/steriliserad. Är även försäkrade till i sommar hos agria. Hanen är 3år och otroligt tillgiven och kräver mycket kärlek från människor. Honan fyller 3 i maj och är mer självständig. Vi bor på landet i dag och ser helst att det får fortsätta. Båda är vana vid barn och hund. Ser gärna att omplaceringen sker snarast.
100 kr
Blocket.se
Hund  ·  Laholm

Omplacerings Hund Hane Shäfer/Tervueren

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Omplacerings Hund Shäfer/Tervueren 2 år gammal hanne. Mamma tarvaruen/shäfer 75-25% Pappa shäfer/Grandanois 90-10% Vi har fått tillbaka en av våra valpar pga ändrade familje förhållande. Behöver komma till en hundvan person, där han kan få mycket motion och kärlek. Inga psykiska eller fysiska problem. Är van vid barn, katter och trivs mycket bra med andra hundar. Därför ser vi gärna att han kommer ett hem med andra hundar. För mer info Ring eller maila Kristian/070-66 95 907 Myra/070-672 85 02 Ring hellre än maila
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholms län

Omplacering: 3 årig katt kille

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Otroligt kelig och social snäll katt kille på ca 3 år. Mycket van vid andra katter, barn och hundar Som tycker om att umgås med hela familjen Inte det minsta skygg eller rädd av sig Inga jobbiga klösbeteenden han har aldrig rivit eller bitit någon av oss eller våra barn. världens mjukaste kattpäls? Möjlighet att kunna gå ut är ett krav då han inte trivs som enbart innekatt Så ett hem i en villa, radhus eller lägenhet på nedrebotten är var han skulle trivas bäst i. så han kan komma och gå lite som han vill. allra helst på landet. Vaccinerad (dec 2010) och kastrerad & chippad anledning till omplacering är att vi sedan tidigare har 2 katter, litet boende och stor familj.. han behöver ett bra hem där han får kärlek och uppmärksamhet vilket vi känner att vi inte hinner ge honom så mycket han förtjänar Han akut omplacerades till oss i oktober 2010, pga att förra ägaren inte klarade att sköta om sina 8 katter och hundar. hemmet är viktigare än priset svara med telefon nummer så kontaktar jag dig.
100 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Lurcher omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Lurcher saluki/? tik drygt 1 år gammal behöver hitta ett nytt hem p.g.a ändrade arbetsförhållande. Hon är snäll, vänlig, lydig fungerar bra med andra hundar gillar barn. Gillar att promenera, sorina lös busa med andra hundar. Vid seriöst intresse skickas bilder. Maila och berätta lite om vad ni kan erbjuda för hem så tar jag kontakt med er
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj