Quantcast
Till salu inom: ”

sheltie valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sheltie valpar söker egna hem att flytta till, dom efter mycket trevliga, sociala och öppna föräldrar. Tre hanar och en tik finns i kullen. Valparna är vid leverans: Givetvis 8 veckor gamla Veterinärbesiktade Vacinerade Chipsmärkta Registrerade i Jordbruksverket (EJ SKK) Valppaket medföljer också varje valp Är du intresserad så är du välkommen att maila som första kontakt och berätta gärna lite mer om dig själv och vad du kan erbjuda för hem till våra småttingar.
Nu är det bara jag kvar. Jag kallas "Cello", är en hane. Mina systrar har flyttat och nu vill jag också hitta ett hem. Vi föddes 28/7. Jag har stamtavla och matte följer SKK;s regler. Vill du ha en bästa vän eller någon att träna agility, lydnad med så har du nu chansen. Kanske är du intresserad av utställning. Allt är möjligt med en sheltie. Välkommen att höra av dig för mer info eller ett besök.
2 sobel valpar (hanar) efter välmeriterade föräldrar söker egna hem. Sheltien är en utmärkt familjehund och är mycket lättlärd. Passar utmärkt till agility, lydnad och utställning. Valparna uppväxta i hemmiljö och är vana med barn. De är födda 23/5 och är leveransklara v30. Vid leverans är de reg i Skk veterinär bes chip märkta vaccinerade ögonlysta avmaskade dolda fel försäkrade i 3år Kan du erbjuda ett kärleksfullt hem är du välkommen att ringa (ej mejl)
Efter en överraskande tjuvparning, så föddes 5 valpar. 4 tikar och en hane. Tiken är mycket trevlig, social och lyhörd. Likaså är hanen, Totte. Bägge är barnkär och funkar bra med både andra hundar och katter. Dom bor på landet och är van att alltid springa lös. Vid lev är valparna vaccinerad, chip märkt och besiktad. Avbetalning kan diskuteras vid behov. Valpar är lev klar 20/5 Tingavgift 1500:- NU FINNS EN TIK KVAR!!
Endast två tikvalpar kvar!! Mamman är en vacker och snäll sheltie. Utställd och duktig på augiliti. En mycket lyhörd ras med stort engagemang för sin 'flock' (familjen). Pappan är en powderpuff. Även han lyhörd och lättlärd. En trevlig familjehund i bra strl som är lätt att ta med. Båda föräldrarna är van barn och andra djur. Likaså valparna. Valparna är Lev klar 17 maj. Då är dom chip märkt, vaccinerad och veterinärbesiktad. Tingavgift 1500:-"