Quantcast
Till salu inom: ”

shiba valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna valpkull är nu såld,men du som vill ställa dig på min väntelista till nästa valpkull är välkommen att via mail kontakta mig (Våra små shiba valpar föddes den 12/12 12) Valparna säljes sedan dom fyllt 8 veckor. Dom är vid leverans skk regg jbv anm chippade vet bes doldafel försäkrade. Hand penning 2000:-vid tingning av valp ring - maila så berättar jag mera.Carin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fyra tikvalpar föddes den 22 februari och är leveransklara tidigast den 19 april. Föräldrarna är fria från höft- och knäledsfel, glada och sociala. Mamman är en import från Japan. Pappan är högt utställningsmeriterad och även han har nästan helt japansk bakgrund. Valparna är uppfödda i hemmiljö, rumsrenhetstränade och säljes registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och med dolda fel-försäkring. För information om rasen, titta gärna in på rasklubbens hemsida www.shiba-no-kai.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är dom födda den 26 juli Det blev fem st vackra pojkar.När dom är åtta veckor får dom flytta till sina nya hem. Vid leverans är dom SKK registrerade har blivit chipsmärkta,veterinärbesiktade,vacc samt anmälda till Jbf, dom har en doldafel försäkring. Varje valp har också med sig sin "snutte filt" sin favorit leksak samt lite mat och halsband/koppel. Är du intresserad av att bli med en underbar kompis. Tag då kontakt med mig.Via mail eller telefon. Carin 0730270756