Quantcast
Till salu inom: ”

shiba valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna valpkull är nu såld,men du som vill ställa dig på min väntelista till nästa valpkull är välkommen att via mail kontakta mig (Våra små shiba valpar föddes den 12/12 12) Valparna säljes sedan dom fyllt 8 veckor. Dom är vid leverans skk regg jbv anm chippade vet bes doldafel försäkrade. Hand penning 2000:-vid tingning av valp ring - maila så berättar jag mera.Carin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fyra tikvalpar föddes den 22 februari och är leveransklara tidigast den 19 april. Föräldrarna är fria från höft- och knäledsfel, glada och sociala. Mamman är en import från Japan. Pappan är högt utställningsmeriterad och även han har nästan helt japansk bakgrund. Valparna är uppfödda i hemmiljö, rumsrenhetstränade och säljes registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och med dolda fel-försäkring. För information om rasen, titta gärna in på rasklubbens hemsida www.shiba-no-kai.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är dom födda den 26 juli Det blev fem st vackra pojkar.När dom är åtta veckor får dom flytta till sina nya hem. Vid leverans är dom SKK registrerade har blivit chipsmärkta,veterinärbesiktade,vacc samt anmälda till Jbf, dom har en doldafel försäkring. Varje valp har också med sig sin "snutte filt" sin favorit leksak samt lite mat och halsband/koppel. Är du intresserad av att bli med en underbar kompis. Tag då kontakt med mig.Via mail eller telefon. Carin 0730270756
Nu finns bara en valp kvar i min kull om sju valpar födda 1:e oktober. Han är alltså nu nio veckor gammal och leveransklar. Black'n tan är en lite mer ovanlig men helt godkänd färg på shiba som annars oftast är röda. Föräldrarna är champions, hälsoundersökta och med härliga temperament, mycket sociala och glada hundar. Valpen är en glad liten skit med bra exteriör, besiktigad av veterinär helt utan anmärkning.
Shibavalpar väntas i mitten av januari 2015. Dom kommer vid leverans att vara 8 veckor chippade vetbes skk reg Jbf anm dolda fel försäkrade. Med sig får dom en folder till husse och matte med info om skötsel råd . Halsband koppel leksak "snuttetrasa" samt lite mat som den är van att äta. Välkommen in på min hemsida www.yngvesdotter.nu Är du rätt person och kan ge en shiba ett gott hem Då är du välkommen att ta kontakt med mig.Bilder från tidigare kullar. Handpenning 2.000;- vid beställning (återfås inte om du bryter avtalet) Valpar från tidigare annons har fått nya hem