Till salu inom

"snygga tjejer 15år säljes"

Tumba
Idag

Burberry regnstövlar

800 kr
Citiboard
Piteå
Igår

Rolex 16200 DJ 36mm

43 000 kr
Blocket.se
Strömstad
Igår

Vacker tjej

800 kr
Blocket.se
Högsby
Igår

Reborn bebis

1 900 kr
Blocket.se
Igår

Fåtöljer 2st svarta

1 500 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Fux sto e:firenze

95 000 kr
Blocket.se
Igår

Lampskärm

600 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Event-jobb : Sociala och snygga tjejer sökes till mässa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej, vi söker snygga, trevliga och sociala tjejer till en datorspelsmässa för ungdomar i Jönköping, med ca 20 000 besökare. Arbetet går ut på att hjälpa en specifik utställare på plats genom att prata med besökare, dela ut merchendise, flyers, etc. Det är en väldigt rolig mässa, där det sker massa aktiviteter, livespelningar, osv. Vi garanterar en rolig och annorlunda upplevelse! Ni kommer att ha direkt kontakt med utställaren som ni jobbar för. Yrkeskategori: Event-jobb Län: Jönköpings Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se
Filmer och Musik  ·  Sverige

Boat Trip

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
2002. Speltid 90 min. Rek. från 15 år. Text svenska, norska, danska, finska. Nyskick. Jerrys fästmö har lämnat honom och som plåster på såren bokar hans kompis Nick in dem på en resa på ett kryssningsfartyg fullt med snygga tjejer. Men tyvärr sker det ett misstag och det visar sig att fartyget är fullt av kärlekstörstande män - däribland den excentriske miljonären Lloyd som förälskar sig i Nick. Saker och ting börjar se ljusare ut när 15 medlemmar av det svenska bikinilandslaget undsätts av kryssningsfartyget. Men lagets maskuline tränare, Sonja, ser inte med blida ögon att hennes flickor intresserar sig för män... Med Oscar-vinnaren Cuba Gooding Jr (Rat Race, Jerry Maguire) och Horatio Sanz (Road Trip) i rollerna som vännerna Jerry och Nick, och med Roger Moore (Octopussy, For Your Eyes Only) som Lloyd har resultatet blivit en vansinnigt underhållande komedi av högsta klass där världens mest sanslösa Love Boat någonsin på något underligt sätt lyckas sammanföra både Nick och Jerry med sina drömkvinnor. Med på seglatsen är Lin Shaye (Something About Mary) i den vansinniga rollen som Sonja och även en uppsjö av läckra godingar, bland annat allas vår egen Playboy-playmate Victoria Silvstedt.
40 kr
Bokbörsen.se
Filmer och Musik  ·  Sverige

The Locals

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
2003. Zombieskräck, från 15 år. Speltid 1.24. Svensk text. Nyskick! Vännerna Grant och Paul ger sig av för en långhelg fylld av surfning, öl och förhoppningsvis... tjejer. Med bilen packad och natten i antågande tar de en genväg och möter Lisa och Kelly, två snygga tjejer som bjuder med den till en fest. På vägen dit tilltar flirtandet mellan de fyra, och utan att märka det befinner sig snart Grant och Paul mitt i ondskans vildmarker där de snart blir bekanta med... "The Locals".
37 kr
Bokbörsen.se

Ingen rädsla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En sport-unisex-bok för ungdomar om basket med lika mycket match som kärlekstrubbel.- Inbunden försåld, inplastad biblioteksbok Rabén & Sjögren 2008i gott skick. Sedvanliga stämplar och hyllsignum [ 219 s. ;20 x 14 cm ; 371 gr ] - Två straffkast. Laget ligger under och matchen är nästan slut. Turk, 15 år, måste sätta skotten för att de ska vinna. Men han förstår inte hur det ska gå till. Publiken vrålar, alla i hallen tittar på honom och han vill bara därifrån. På läktaren sitter snygga Becka från tjejlaget, men han tänker också på en annan tjej. En tjej han inte har pratat med. Bara blängt på. En turkisk tjej som heter Ayla och som spelar en basket han själv önskar att han kunde behärska. Men det finns mycket i livet han inte behärskar. - Adrenalinstinna, nervpirrande basketmatcher, men också den första trevande kärleken och två världar som kanske bara kan mötas på planen i en sliten idrottshall i Niklas Krogs första samtidsskildring för ungdomar. - Niklas Krog är själv basketspelare och var med och tog SM-guld 1986 med Alviks herrlag. På nittiotalet lade han basketdojjorna på hyllan. Här använder han sina egna erfarenheter när han skriver sin första samtidsskildring för ungdomar. Det har resulterat i superspännande matchskildringar, sköna karaktärer och ett oväntat slut. En sport-unisex-bok med lika mycket match som kärlekstrubbel. TIPS ! Vill du enkelt överblicka och göra nya upptäckter av intressanta böcker i ett ämne, utan att behöva bläddra igenom tusentals ovidkommande söksvar? GÖR DÅ SÅ HÄR: följ länken SÖK BLAND SÄLJARENS ANNONSER här nedan. Säljarnas egna sidor kan läggas upp som favoriter/bokmärken. Följ länkarna till vänster på sidan till säljarens egna kategorier (ämnesområden). Kategorierna är finindelade och sorterade alfabetiskt efter den inledande ämneskoden på samma sätt som i ett bibliotek. Där hittar du även utförliga beskrivningar och bilder av böckerna. Är du intresserad av fler böcker i samma ämnesområde som just denna bok väljer du kategorin: »Hcf Barnböcker«
60 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj