Quantcast
Till salu inom: ”

telefonnummer tjejer säljes

Tjej plånbok

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Killar och tjejer 10-14 år sökes till två olika långfilmer. Skicka en ansökan med foton till oss. Skriv då namn, ålder, längd, hårfärg, ögonfärg, intressen, adress, telefonnummer, mobilnummer, mailadress, föräldrarnas namn. Om du har möjlighet så bifoga gärna en liten filmsnutt där du berättar kort om dig själv. Vi återkommer inom en månad efter vi har fått din ansökan om vi vill träffa dig för en provfilmning. Tyvärr så har vi inte möjlighet att höra av oss om du inte passar den här gången. Rollsättaren sparar alla ansökningar för kommande produktioner. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Jag är en 25årig tjej, rökfri och har inga husdjur. Studerar till socionom men är klar i januari 2012 och planerar att bo kvar här i Kalmar eftersom jag kommer härifrån. Jag har även en fast anställning men jag är tjänstledig från den eftersom jag studerar. Jag söker nu en 1:a eller en 2:a, helst centralt eller på södra området i Kalmar, men jag är även öppen för annat. Tveka inte att höra av dig om du har nån ledig lägenhet till mig :-) Mitt telefonnummer: 0734258680
Vi söker en 15-årig tjej till en ny reklamfilmsserie för ett telebolag. Du ska ha en nordisk look, då syskonskaran i reklamfilmen ska påminna om varandra. (Om du har två brorsor som är 5 + 10 år får du gärna skicka in bilder på dem också). Inspelning: 1-2 dagar mellan den 8:e-10:e mars. Tanken är att spela in fler filmer under året. Ersättning: 3.800 sek på bruttolön för första inspelningstillfället. Svara med kontaktuppgifter, bild, telefonnummer samt om du finns med i vårt register eller inte. Bästa hälsningar C/o Jones Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Skådespelare (Killar 9-14 år) till LasseMajas Detektivbyrå, Spökskeppet Vallona Killar & Tjejer 9-14 år sökes till LasseMajas Detektivbyrå, Spökskeppet Vallona, Till Tabbas och Cockpit. Maila en ansökan med alla kontaktuppgifter och foton. Skriv namn, ålder, intressen, längd, adress, telefonnummer hem och föräldrars mobil och mail. Om du har möjlighet så skicka även med en videopresentation där du berättar kort om dig själv. (Du kan inte länka till cv här). Vi hör av oss om vi vill träffa dig för en provfilmning. Tyvärr så har vi inte möjlighet att höra av oss om du inte passar den här gången.  
Jag är en 20-årig tjej som önskar att hyra en lägenhet så snart som möjligt. Jag är fast anställd och jobbar heltid på McDonalds. Jag är även handledare och hjälper till att utbilda nyanställda. Till hösten vill jag börja studera och utbilda mig till lågstadielärare. På fritiden tycker jag om att vara med vännerna och pojkvännen. Som person är jag väldigt skötsam och lugn. Jag är väldigt tacksam för ett svar, ni når mig på telefon innan 12 eller efter 21. Mitt telefonnummer är 0701 87 11 05. Med vänliga hälsningar Laura Waibel