Quantcast
Till salu inom: ”

soffa göteborg bortskänkes säljes

Vinterjacka

Göteborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Wezc luvtröja

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Bäddsoffa i bra skick. Bredd:216 cm Höjd : 80 cm Längd : 90 cm Kom och hämta!!!!
bortskänkes mot annonskostnad på 50:- den är i hyffsat skick...vit men de sitter en svart klädsel på den just nu...se bild ... soffan hämtas ...o det är först till kvarn som gäller så den hålls inte i flera dagar ... finns annons kvar så finns även soffa kvar RING om du är intresserad då jag inte besvarar varken mejl eller sms RING INTE EFTER 21 ..tack
Soffa i kraftigt kanvastyg i mullvadsbrunt. 4 ryggkuddar och 4 mindre kuddar. Längd ca: 180 cm Bredd ca: 100 cm Sitthöjd ca: 44 cm Tyvärr är klädseln sprucken i högra hörnet då den krymte efter tvätt. SE BILD! Går säkert att laga för den händige. Står den i ett högerhörne tänker man inte på det. Kom och hämta snarast! Tycker det är onödigt att köra den till tippen, då den är fullt brukbar! Finns på Orust.
KOM Å HÄMTA! 2st tygsoffor, en 2-sitts samt en 3-sitts. Båda är mkt stora och sköna att sitta i. Bortskänkes på grund av flytt. Alldagligt slitage som försöker illustreras på bilderna för att slippa onödiga diskutioner. Det rör sig framför allt om några sömmar som gett sig. Det mesta går att fixa. Annat än det är de fullt funktionsdugliga. Har stått i rökfritt och renligt hem. Vill få ut dem ur hemmet fortast möjligt, varför vi skänker bort dem. Finns att hämtas i vårt hem efter överenskommelse! ENDAST SERIÖSA SVAR TACK!
Två soffor bortskänkes. Skinnsoffa: bredd: 200 cm djup: 90 cm Tygsoffa, Ikea Tomelilla: bredd 230 cm djup: 95 cm