Quantcast
Till salu inom: ”

två soffor bortskänkes karlstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st Ikea-fåtöljer i modellen Karlstad i mörkgrönt tyg. Inköpta begagnat i mars, har använts ytterst sparsamt (i princip aldrig) varken före eller efter köpet. Inga fläckar eller andra skavanker. Klädslar i 5 andra färger finns att köpa på Ikea för den som önskar omväxling. 800 kr för båda tillsammans (nypris 1595 kr/st) Bifogad länk visar bild på modellen: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S39840303/ Vi har även en liten, liten Ikea-soffa av modellen Klobo som bortskänkes. Fläckar på dynan men fortfarande sittvänlig.
Har en äldre skinnsoffa som jag tror är från Ikea som jag vill bli av med. Soffan är 180cm bred och 90cm djup, 40cm sitthöjd. Den är i ok skick och är din för 50kr (annonskostnad) om du hämtar upp den hos mig på Herrhagen i Karlstad. 1a vån och jag hjälper självklart till att bära ut den. Vill gärna bli av med den nu under helgen. Jag är hemma idag fredag 10/1 och hela helgen. Först till kvarn! Mvh Viktor
Vi har en soffa av märket Klippan från IKEA som vi skänker bort till den som har möjlighet att hämta den. Det är en vit tvåsitssoffa. Soffan är hel men överdraget har en del fläckar som inte försvunnit i tvätten. Soffan kan hämtas först måndag den 13/1 och återfinns i Färjestad, Karlstad. Kontakt sker via mail eller telefon (0738468210) Först till kvarn! /Joacim och Kristin
Pga flytt säljer jag min IKEA Karlstad 3-sits soffa. Soffans nypris är fr. 2995kr. Klädseln Blekinge Vit (nypris 695kr) samt två tillhörande kuddar i samma klädsel (249kr/stk) är inköpta i somras. Klädseln går ta av och tvätta samt att man kan byta klädsel om man tröttnar. Inga djur eller rökning i hemmet! Soffan hämtas ikväll eller lördag förmiddag i centrala Kristinehamn. Ni når mig enklast på sms eller e-mail!
Soffa, IKEA Karlstad (?). Mörkgrå. Bredd: 206cm, djup 96cm. 200:- Kan hämtas efter 26:e maj. Soffbord EM-möbler. Svartbetsat. Ovalt. 160x50cm. 43cm högt. 200:- 2st. skåp. IKEA Faktum. Köksskåp med gångjärn i ovankant. Frontluckorna är högblank vita, det finns dock några märken och rester av tejp som syns på bilden. BxDxH: 92,5x38x40. Bortskänkes gratis mot avhämtning. Kan hämtas fr.o.m. 5/5. Säng. IKEA Sultan 120cm. 3-4 år gammal. Endast själva sängbotten med/utan ben. Bortskänkes. Kan hämtas tidigast efter 26:e maj.