Quantcast
Till salu inom: ”

hundar bortskänkes göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

3-sits soffa "Karlanda" med mörkgrå ullklädsel från IKEA, helt okej skick förutom om man kollar bakom ryggkuddarna där hunden har bitit i fodret till skumgummit (se bild två), men inget som syns egentligen. En soffa som klarar några år till för den som inte är så petig, väldigt fräsch i övrigt alltså inga slitningar eller hål som syns! Det ingår även en vit extraklädsel som även den är sparsamt använd! Har även en "tjocktv" som fungerar utmärkt som är synd att slänga. Bara att komma och hämta för den som vill ha! Hämtas senast nästa helg (sista september).
Mysig fåtölj bortskänkes mot avhämtning! Den är i microfiber vilket är ett riktigt bra och slitstarkt material. Den är i mycket fint skick, det enda att anmärka på är några "trådar" efter att katterna klöst på den men det syns inte mycket. Kan skicka bild på det om så önskas. Hund och katter finns i hemmet. Bredd: 105 cm Höjd: 85 cm Djup: 85 cm Endast avhämtning, vi kan inte hjälpa till med transport eller med att bära ner den. Bor en trappa upp.
Finns i Kortedala, Göteborg Ikea soffa bortskänkes pga flytt! Den är väl använd men fungerar fortfarande, avtagbart tyg som kan tvättas i maskin. Samt ett vardagsrumsbord i metall och glas skiva 0kr Oanvänd Bia bädd för hund, största storleken 80x100 400 kr (orginalpris 899kr), vid transport till oss blev det ett litet hål i tyget, vilket vi lagat som ni ser på bilden. För övrigt helt oanvänd. Crosstrainer 100kr, fullt fungerande. Priset kan diskuteras, vill inte ha kvar den.
Vikbar och obekväm bäddsoffa bortskänkes i befintligt skick. Halva sittytan uppäten av olydig hund. Soffan är även täckt av hundhår, vilket i sammanhanget dock är ett litet bekymmer. 10 kr skänkes till den som tar med sig soffan härifrån. Observera att det inte är ok att dumpa soffan på gatan utanför vår lägenhet. Finns i centrala Göteborg. Säljare talar engelska. Hund ingår inte.
Isolerat hundhus med element indraget. Två rum, ett rum som sluss och det innersta med element. Sluttande tak för avrinning av vatten. Passar för hund modell större. Får gott och väl plats fler än en hund. Yttermått: Bredd 259 cm, Höjd 210 cm samt 162 cm i bakkant