Quantcast
Till salu inom: ”

hundar bortskänkes göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Finns i Kortedala, Göteborg Ikea soffa bortskänkes pga flytt! Den är väl använd men fungerar fortfarande, avtagbart tyg som kan tvättas i maskin. Samt ett vardagsrumsbord i metall och glas skiva 0kr Oanvänd Bia bädd för hund, största storleken 80x100 400 kr (orginalpris 899kr), vid transport till oss blev det ett litet hål i tyget, vilket vi lagat som ni ser på bilden. För övrigt helt oanvänd. Crosstrainer 100kr, fullt fungerande. Priset kan diskuteras, vill inte ha kvar den.
Vikbar och obekväm bäddsoffa bortskänkes i befintligt skick. Halva sittytan uppäten av olydig hund. Soffan är även täckt av hundhår, vilket i sammanhanget dock är ett litet bekymmer. 10 kr skänkes till den som tar med sig soffan härifrån. Observera att det inte är ok att dumpa soffan på gatan utanför vår lägenhet. Finns i centrala Göteborg. Säljare talar engelska. Hund ingår inte.
Isolerat hundhus med element indraget. Två rum, ett rum som sluss och det innersta med element. Sluttande tak för avrinning av vatten. Passar för hund modell större. Får gott och väl plats fler än en hund. Yttermått: Bredd 259 cm, Höjd 210 cm samt 162 cm i bakkant