Quantcast
Till salu inom: ”

speciella kattungar minikatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes endast till speciella ägare, du som vill ha en trogen och personlig vän för livet är välkommen att höra av dig! Föräldrarna är blandade raskatter och är bra innekatter. Väldigt sociala och personliga. Roliga och vana vid hundar. Bamse är blyertsgrå och modig, Rune är brun med svart huvud och gör som storebrorsan. Trygga kattungar eftersom dom har fri tillgång till sin mamma ;) Äter Hills kattmat och är bra i magarna, avmaskade som dom ska. Detta är inte "bara" söta kattungar, utan kattungar med DET! Lev klara 11 februari då dom är 12 veckor!
Vi letar efter kärleksfulla och varaktiga hem till våra underbara kattungar. De är 18 veckor gamla nu men mycket speciella för mig och därför är det extra svårt att skiljas ifrån dem. Deras mamma dog när de var bara två dagar gamla och medan jag matade dem med nappflaskan tog vår lilla underbara tik hand om deras skötsel och uppfostran. De är omhändertagna och älskade av alla våra hundar och har nog aldrig känt sig föräldralösa. Känner du att du kan fortsätta älska våra små så som vi gjorde är du välkommen att skriva till oss. Berätta gärna vilket hem du kan erbjuda dem. Den mörka kattungen är en flicka, de ljusa pojkar. 131117 Obs! Endast flickan är kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10v kattungar till salu men endast till rätt hem. Dessa kattungar är väldigt speciella och extra sociala, dem är handmatade sen dem va 4veckor gamla då deras mamma tråkigt nog försvann.. Alla kattungar är pigga, busiga och sociala precis som kattungar ska vara.. Varit rumsrena sen dem va 4veckor... Mamman blandis skogskatt/bondkatt (semilånghårig) Pappan bondkatt (korthårig) Ser ut som att kattungarna blir semilånghåriga. 3av4 kattungar finns kvar. 2killar och 1tjejj. Bild1hona Bild2 hane Bild3 hane Dem är endast till salu till rätt hem och jag kommer vara väldigt noga med vart dessa 3 underbara och gosiga individer hamnar någonstans. Ring eller maila vid intresse men endast om du vet va det innebär att ha ett djur. Kattungarna leveransklara fr.o.m. 9/10 då dem är 12veckor gamla..
Fem små underbara charmtroll som är födda 16 December söker nu nya hem. Deras mamma är en korsning mellan skogskatt, perser och bondkatt. Pappan är okänd. Kattungarna är som små hundar, dom kommer när man ropar på dom och möter en i dörren när man kommer hem. Och duschar man så sitter dom utanför och väntar på en. Dom ska alltid vara med och ligga i knät, helt underbart gulliga och busiga! Bagheera, svart liten kille med väldigt lurvig päls. Han har även några små vita prickar på magen och bröstet. Bagheera är väldigt kelig liten kisse som alltid vill vara med. Baloo, svart/vita killen. Som är den keligaste av dom alla, gör allt för att charma en. Mysan, rödspräcklig hona (röd/vita) Mysig tjej, störst av dom. Otroligt söt ! Saffran och Chili, två små röda honor som ser nästan likadana ut, bara att den ena har lite lite mörkare röd, dom bägge är jätte keliga och gosiga. Boopi, svart liten minikisse. Hon är född i slutet av juni någon gång tror jag. Tog hand om henne när hennes mamma blev påkörd när hon bara var runt en månad gammal. Så har matat henne med nappflaska och tagit hand om henne. Hon är väldigt liten, som en liten dvärg. Även hennes mamma var väldigt liten. Väldigt lekfull och glad katt. Hon är en vanlig bondkatt. Alla katter är rumsrena och när dom lämnar hemmet är dom avmaskade. 1000 kr /st för kattungarna. 400 kr för Boopi. (200 kr i handpenning för kattungarna) Kattungarna får lämna hemmet 10 mars, då dom är 12 veckor gamla. Ring helst efter 17.30 eftersom jag jobbar, mail och sms går även bra. Om ni vill veta mer, komma och titta eller ha bilder så är det bara att höra av er. Mvh. Lovisa
Kattvänner som söker en trevlig liten "mainstream" katt att bara "ha", sparar tid genom att direkt hoppa över till en annan kattannons, Du som däremot söker en oförvägen, listig, egensinnig och helt bedårande kattfröken som inte har några som helst problem att överlista en välvillig, men ganska dum människa, är varmt välkommen att läsa vidare! Lilla Daffodil tar fysiskt inte upp stor plats på jorden (till storleken påminner Dillen mest om en evig 4-månaders kattunge), men personligheten är alls inte av det lilla och diskreta slaget, miniatyrkatten Dillen vet vad hon vill, hur hon vill ha det och det finns bara fel sätt att göra saker och så givetvis Dillens egna, rätta och högst specifika sätt! Daffodil dök plötsligt och från ingenstans upp vid ett av de kastrerade förvildade katternas matställen i Malmö och efter att ha iakttagit den ensamkommande kattungen i några veckor kontaktade boende i området FvK Öresund (ideell förening). När Dillen var ca. 4 månader gammal fångades hon in och flyttade in i ett av föreningens träningshem. Genast stod det klart att den här egensinniga svarta minikatten inte var riktigt så som förvildade kattungar brukar vara och att över den vidare händelseutvecklingen tänkte Dillen själv bestämma. Så småningom fann Dillen att det konstiga inomhuslivet i människors närhet faktiskt hade vissa fördelar. Idag är Dillen en kelen, gosig, lekfull och glad ungkatt som uppskattar sina medkatter och sin trögfattade träningstant. Givetvis ska Dillen kelas med på sitt eget sätt, lyftas upp på sitt eget sätt, leka med speciella favoritsaker (medan andra, oägnade för lek, inte bevärdigas ens med en blick) och umgås närmare endast med vissa av medkatterna och då såklart på sitt eget sätt. Till detta lilla Dilleri söker FvK ett lugnt, trivsamt och tryggt hem hos tålmodiga människor med humor och god serviceanda. Dillen är van att leva som innekatt och vill gärna fortsätta som sådan, förutsättningen är förstås att hennes nya 2-beningar har tid och tycker det är roligt att leka med och aktivera en sådan här liten spirande vårlök. Dillen önskar sig absolut en busig kattkompis i sitt nya hem, gärna i samma ålder som hon själv, men yngre (och uppfostringsbar) går också bra. Daffodil är en svart huskatthona och hon är född i början av juni 2016. Dillen förmedlas kastrerad, id-märkt (chip- och öronmärkt), vaccinerad, avmaskad, ohyrebefriad (rutin) och hälsokontrollerad av veterinär. En adoptionsavgift (1900 kr), som motsvarar veterinärkostnaden för Dillen, tas ut och den ger också FvK möjlighet att hjälpa nästa behövande katt. Dillen flyttar alltså vidgjord och klar, till självkostnadspris, vilket besparar den nya ägaren både arbete och besvär. Mjuka, eftergivna kattvänner, lätta att träna och bedåra, är varmt välkomna att RINGA FvK Öresund, Bibbi: 0704 476097, så berättar vi gärna mer och om det känns alldeles rätt, ordnar vi givetvis så att det går att besöka Dillen i stödhemmet i Malmö.