Quantcast
Till salu inom: ”

speciella kattungar minikatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes endast till speciella ägare, du som vill ha en trogen och personlig vän för livet är välkommen att höra av dig! Föräldrarna är blandade raskatter och är bra innekatter. Väldigt sociala och personliga. Roliga och vana vid hundar. Bamse är blyertsgrå och modig, Rune är brun med svart huvud och gör som storebrorsan. Trygga kattungar eftersom dom har fri tillgång till sin mamma ;) Äter Hills kattmat och är bra i magarna, avmaskade som dom ska. Detta är inte "bara" söta kattungar, utan kattungar med DET! Lev klara 11 februari då dom är 12 veckor!
Vi letar efter kärleksfulla och varaktiga hem till våra underbara kattungar. De är 18 veckor gamla nu men mycket speciella för mig och därför är det extra svårt att skiljas ifrån dem. Deras mamma dog när de var bara två dagar gamla och medan jag matade dem med nappflaskan tog vår lilla underbara tik hand om deras skötsel och uppfostran. De är omhändertagna och älskade av alla våra hundar och har nog aldrig känt sig föräldralösa. Känner du att du kan fortsätta älska våra små så som vi gjorde är du välkommen att skriva till oss. Berätta gärna vilket hem du kan erbjuda dem. Den mörka kattungen är en flicka, de ljusa pojkar. 131117 Obs! Endast flickan är kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10v kattungar till salu men endast till rätt hem. Dessa kattungar är väldigt speciella och extra sociala, dem är handmatade sen dem va 4veckor gamla då deras mamma tråkigt nog försvann.. Alla kattungar är pigga, busiga och sociala precis som kattungar ska vara.. Varit rumsrena sen dem va 4veckor... Mamman blandis skogskatt/bondkatt (semilånghårig) Pappan bondkatt (korthårig) Ser ut som att kattungarna blir semilånghåriga. 3av4 kattungar finns kvar. 2killar och 1tjejj. Bild1hona Bild2 hane Bild3 hane Dem är endast till salu till rätt hem och jag kommer vara väldigt noga med vart dessa 3 underbara och gosiga individer hamnar någonstans. Ring eller maila vid intresse men endast om du vet va det innebär att ha ett djur. Kattungarna leveransklara fr.o.m. 9/10 då dem är 12veckor gamla..
Fem små underbara charmtroll som är födda 16 December söker nu nya hem. Deras mamma är en korsning mellan skogskatt, perser och bondkatt. Pappan är okänd. Kattungarna är som små hundar, dom kommer när man ropar på dom och möter en i dörren när man kommer hem. Och duschar man så sitter dom utanför och väntar på en. Dom ska alltid vara med och ligga i knät, helt underbart gulliga och busiga! Bagheera, svart liten kille med väldigt lurvig päls. Han har även några små vita prickar på magen och bröstet. Bagheera är väldigt kelig liten kisse som alltid vill vara med. Baloo, svart/vita killen. Som är den keligaste av dom alla, gör allt för att charma en. Mysan, rödspräcklig hona (röd/vita) Mysig tjej, störst av dom. Otroligt söt ! Saffran och Chili, två små röda honor som ser nästan likadana ut, bara att den ena har lite lite mörkare röd, dom bägge är jätte keliga och gosiga. Boopi, svart liten minikisse. Hon är född i slutet av juni någon gång tror jag. Tog hand om henne när hennes mamma blev påkörd när hon bara var runt en månad gammal. Så har matat henne med nappflaska och tagit hand om henne. Hon är väldigt liten, som en liten dvärg. Även hennes mamma var väldigt liten. Väldigt lekfull och glad katt. Hon är en vanlig bondkatt. Alla katter är rumsrena och när dom lämnar hemmet är dom avmaskade. 1000 kr /st för kattungarna. 400 kr för Boopi. (200 kr i handpenning för kattungarna) Kattungarna får lämna hemmet 10 mars, då dom är 12 veckor gamla. Ring helst efter 17.30 eftersom jag jobbar, mail och sms går även bra. Om ni vill veta mer, komma och titta eller ha bilder så är det bara att höra av er. Mvh. Lovisa