Quantcast
Till salu inom: ”

tibetansk spaniel blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en blandras tik (cokerspaniel/tibetanskspaniel) på sex månader, som nu behöver ett nytt hem. På grund av omständigheter med vår andra hund känns detta som bästa alternativet. Hon är en spralig liten tjej som älskar att vara ute och springa och leka. Kan beskrivas som lite av en knähund, hon gillar att vara i "centrum". Om ni är intresserade, ring eller melja om mer information. Priset går att diskutera då pengar inte är det viktigaste. /Christian&Nathalie
P.g.a. ändrade familjeförhållanden har jag beslutat att sälja lilla Gaston. Han är en kastrerad hane med tre raser i sig. Pappilon, Tibetansk Spaniel och Shitzu. Han är chipad, registrerad och har fått alla vaccinationer han ska ha. Han trivs i andra hundars sällskap men bäst som ensamhund i familjen. Han är van att vistas i trädgård, gärna med barn och gillar inte ren stadsmiljö. Jag ser helst att han kommer till en familj med barn. Rätt hem viktigare än priset.
Nu har vi bara lilla "Strulan" kvar. I nuläget tolv veckor! Hon är blandras, mamman är av rasen Lancashire heeler, pappan är av raserna Tibetanskspaniel och shitsu chihuahua. Hon blir som en katt i storlek. Hon är så mysig, lugn och go, och har stor vana av barn. Hon är besiktigad och klar. Kom gärna o kolla!!!! Vid intresse ring Yvonne 0555-31083 070-5834708 KURT 070-3681783 Pris: 5000 kr
Vilda har fått åtta fina valpar. Tre hanar och fem tikar finns. Mamma Vilda är blandras med shihtzu/lhasa apso. Pappa är tibetansk spaniel. Sju valpar är svarta och en brun hane. Valparna är födda 120125 och är lev,klara slutet av vecka 12. Tidigast vid 8 veckor. Då det kommer vara avmaskade, vacc, id.märkta, vet,bes, och är dolda felförsäkrade. Valparna växer upp med hundar,katter och ljud som finns här hemma. 1000 kr i handpenning när man tingar valp som ej återfås om man ångrar sig. Välkommen att ringa. 0738555118 Ej avbet eller fodervärd.
Pga att jag fått jobb på annan ort och inte har tid alls, så måste jag tyvärr sälja min guldklimp. En tikvalp på 6 månader som är härlig att hålla på med. Hon är otroligt nyfiken på allt och alla och vill gärna hälsa på alla hon ser. Hon är en blandras (tibetansk spaniel är det enda jag vet) som är vaccinerad och registrerad. Hon är rumsren. Har du det rätta hemmet för henne där du kan lära henne rätt och ge henne kärlek, tveka inte att höra av dig. Maila mig i första hand. Skickar mer bilder vid intresse.