Quantcast
Till salu inom: ”

stallplats märsta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två lediga stallplatser i ett litet, lugnt stall mellan Sigtuna och Märsta. Finns varm sadelkammare, fikarum m kylskåp, frys, micro. Ledigt omg. Fina ridvägar. Vid barmark finns en grusad körslinga runt åker. 2 km från buss, upplyst väg nästan ända fram. In och utsläpp, Fodring, Hö och spån, Mockning (ej lördag och röda dagar) Går att lösa mot mindre avgift. Hyra 2900 Idag finns det 2 islandshästar, 1 d-ponny och 3 varmblod. Välkommen att höra av er. Linda 0701475318 efter 18.00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stallet ligger 5min med bil från Märsta station. Stallet är på 12 boxar, 10 i stallet samt 2 uteboxar. På gården finns Ridhus, ridbana, skrittmaskin, spolspilta, tvättmaskin, gräsbana, sommarhagar, vinterhagar och anslutning till ridvägar. Allt får användas av inackorderingarna (gräsbanan vid rätt säsong och ej för blöt). Hästarna går två och två i hagarna. Stallet drivs kollektivt med 2 pass var i veckan. Pris. 2200:- inkl el, vatten och moms. Hö, halm och strö köps in gemensamt och kostnad för det tillkommer alltså. Silage som köps in gemensamt kostar 2.10-2.20:-/kg
Vi har en stor box ledig i ett av våra stall mellan Märsta och Sigtuna. Totalt har vi 9 boxar varav 2 st är av ponnymått och även dem är lediga om det skulle finnas något intresse för dessa. I hyran ingår fullskötsel mån- fredag men mockning sköter man själv på helgerna och röda dagar. Utöver det ingår ut-insläpp alla dagar, ett täckesbyte på och av, foder samt spån. Vi har stora vinter och sommarhagar, belyst ridvolt och härliga ridvägar. För mer info ring Kurt.
Boxplats ledig i trevligt privatstall i Sälna Rosersberg, ca 10km från Upplands Väsby och Märsta. Stallet (3+2 boxplatser) ligger i en lugn miljö utan genomfartstrafik, intill skog och hagar. Sommarhagar finns i direkt anslutning till stallet. Fina ridvägar, naturstigar och belyst ridvolt 20x40m. Ca 3km till ridhus. Uppvärmd sadelkammare, varmvatten och fikaplats. Gott om utrymme för förvaring av eget hö, foder och strö. Vi är ett trevligt stallgäng som delar på fodringar, ut- och insläpp (morgon/lunch/kväll). Möjlighet till fodringshjälp mot extra avgift. Tömning av gödselcontainer ingår i stallhyran.
Vi har en stor box ledig i ett av våra stall mellan Märsta och Sigtuna. Totalt har vi 9 boxar varav 2 st är av ponnymått och även dem är lediga om det skulle finnas något intresse för dessa. I hyran ingår fullskötsel mån- fredag men mockning sköter man själv på helgerna och röda dagar. Utöver det ingår ut-insläpp alla dagar, ett täckesbyte på och av, foder hö samt spån. Vi har stora vinter och sommarhagar, belyst ridvolt och härliga ridvägar. För mer info ring Kurt.