Till salu inom

"stallplats märsta säljes"

Nora
Igår

Stallplats

Blocket.se
Sigtuna
Igår

Kaffemaskin Nespresso

1 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Stolar

1 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Opel Vectra Caravan 2.0 Tur...

16 990 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Volvo V70 D5 AWD Momentum N...

74 990 kr
Blocket.se
Butik Sigtuna
Igår

Chrysler 300C V6 Automat Ny...

79 990 kr
Blocket.se
Butik Sigtuna
Igår

Ford Mustang GT 5.0 V8 451h...

449 900 kr
Blocket.se
Sigtuna
2 dagar

Skoda Octavia Kombi 1.6 TDI...

69 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Sigtuna

Stallplats

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två lediga stallplatser i ett litet, lugnt stall mellan Sigtuna och Märsta. Finns varm sadelkammare, fikarum m kylskåp, frys, micro. Ledigt omg. Fina ridvägar. Vid barmark finns en grusad körslinga runt åker. 2 km från buss, upplyst väg nästan ända fram. In och utsläpp, Fodring, Hö och spån, Mockning (ej lördag och röda dagar) Går att lösa mot mindre avgift. Hyra 2900 Idag finns det 2 islandshästar, 1 d-ponny och 3 varmblod. Välkommen att höra av er. Linda 0701475318 efter 18.00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 900 kr
Blocket.se

Stallplats 5min från märsta station

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stallet ligger 5min med bil från Märsta station. Stallet är på 12 boxar, 10 i stallet samt 2 uteboxar. På gården finns Ridhus, ridbana, skrittmaskin, spolspilta, tvättmaskin, gräsbana, sommarhagar, vinterhagar och anslutning till ridvägar. Allt får användas av inackorderingarna (gräsbanan vid rätt säsong och ej för blöt). Hästarna går två och två i hagarna. Stallet drivs kollektivt med 2 pass var i veckan. Pris. 2200:- inkl el, vatten och moms. Hö, halm och strö köps in gemensamt och kostnad för det tillkommer alltså. Silage som köps in gemensamt kostar 2.10-2.20:-/kg
2 200 kr
Blocket.se

Stallplats ledig

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Vi har en stor box ledig i ett av våra stall mellan Märsta och Sigtuna. Totalt har vi 9 boxar varav 2 st är av ponnymått och även dem är lediga om det skulle finnas något intresse för dessa. I hyran ingår fullskötsel mån- fredag men mockning sköter man själv på helgerna och röda dagar. Utöver det ingår ut-insläpp alla dagar, ett täckesbyte på och av, foder samt spån. Vi har stora vinter och sommarhagar, belyst ridvolt och härliga ridvägar. För mer info ring Kurt.
3 400 kr
Blocket.se

Stallplats norr om Upplands Väsby

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Boxplats ledig i trevligt privatstall i Sälna Rosersberg, ca 10km från Upplands Väsby och Märsta. Stallet (3+2 boxplatser) ligger i en lugn miljö utan genomfartstrafik, intill skog och hagar. Sommarhagar finns i direkt anslutning till stallet. Fina ridvägar, naturstigar och belyst ridvolt 20x40m. Ca 3km till ridhus. Uppvärmd sadelkammare, varmvatten och fikaplats. Gott om utrymme för förvaring av eget hö, foder och strö. Vi är ett trevligt stallgäng som delar på fodringar, ut- och insläpp (morgon/lunch/kväll). Möjlighet till fodringshjälp mot extra avgift. Tömning av gödselcontainer ingår i stallhyran.
1 000 kr
Blocket.se

Stallplats ledig

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har en stor box ledig i ett av våra stall mellan Märsta och Sigtuna. Totalt har vi 9 boxar varav 2 st är av ponnymått och även dem är lediga om det skulle finnas något intresse för dessa. I hyran ingår fullskötsel mån- fredag men mockning sköter man själv på helgerna och röda dagar. Utöver det ingår ut-insläpp alla dagar, ett täckesbyte på och av, foder hö samt spån. Vi har stora vinter och sommarhagar, belyst ridvolt och härliga ridvägar. För mer info ring Kurt.
3 400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj