Quantcast
Till salu inom: ”

stor spargris guldkroken hjo sweden säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Tailormade by Sir of Sweden". Klassisk tweedkavaj som jag säljer pga att den är för stor för mig. Jag har mätt lite själv och kommit fram att den är XL storlek 55/56. Här är måtten: midja 100,5 stuss 116 bröst 112 innerarm 96 längt 164 Jag önskar att den passade mig för den är i kanonskick och som bilden visar, hur snygg som helst. Jag är villig att skicka med post om du som köpare betalar frakten.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer nu min fina Goldstein jacka med stor fin päls. Använd sparsamt under två säsonger, därför i bra skick. Säljer den billigt för att jag har köpt en annan jacka och inte kommer använda denna mer. Storlek: 34/36 Har dock fått sy lite i fodret i fickorna, detta är ingenting som syns Kan skicka bild om så önskas. Jag skickar gärna Smsa eller maila då jag har min telefon avstängd ofta pga mitt jobb.
STOR SPARGRIS FRÅN GULDKROKEN HJO SWEDEN
STOR SPARGRIS - HANDMÅLAD - GULDKROKEN HJO SWEDEN
2 st spargrisar i keramik från Guldkroken, HjoSweden. Stora grisen 21cm hög ca. Inget bottenhål. Text: 1 Miljard 1959 Andra sidan: Stockholms Sparbank. Lilla grisen: ingen text, ingen plugg till bottenhål och ca 17 cm hög. Bortse från vita reflexer. Ev. frakt betalas av köparen.