Quantcast
Till salu inom: ”

tält 6-manna mckinley samos 6 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterskor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mckinley tält Maryland 6. NYTT!! (använt 1ggr) 6 Personers familjetält med stor "all yta" i mitten. (På bilden kan du se alla måtten och hur det är upppbyggt.) *Mycket bra ventilation * Sidofickor *Stora fönster * Färgkodat uppsättnings system *Inkl golv *Förvaringsväska Material: Polyester Vattenpelare: PU 3000mm Vikt: ca18kg Stänger: Fiberglas Tältpinnar: Stål Nypris: 3200:- NU: 1600:-
Säljer vårt tält ett McKinley 5 mannatält använd tre ggr. Det innehåller två st sovdelar ett för två personer och den andra för tre personer. Tältet är i fint skick och köpt 2009. Vi säljer det med tillbehör som vi köpt till som är ett campingbord med 4st sittdelar som sitter ihop och är vikbart. 2st luftmadrasser som passar i liggdelarna,varav ena är en tjock med velour på ovansidan. En handpump samt ett yttertälts golv. inköpspris för allt var ca 3600kr,vi säljer det för 1800kr.
Hej jag säljer min MCKINLEJ SAMOS 6 den är bara använd en starkas gång .Tältet är stabilt och har två separata sovalkover.Den är välventilerat och har bra ståhöjd i större delen av tältet. Tältet är för minst 6 personer och det tar ca:17 minuter att montera upp. Original priset är 2800:- jag säljer den för 1900:- kompis priset finns inte tack jag säljer med en tält för 2personer vill ha 350 :- för den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett mycket smidigt och rymligt tält. Har använt den ca 20 nätter. Liknar tältet mckinly samos6tält på intersport. Har samma detaljer förutom att bägge sidorna tar 3 personer. Men personligen tycker jag det är perfekt för 2+2 Då den väger 13 kg och är anpassad för camping platser. Vill jag sälja den. Mitt pris är 1500 kr. Priset kan diskuteras på plats. Byte kan gå det med om ni har ett vandrings tält för 2 pers.
Säljer vårat tält som endast är använt en vecka. Det är ett 4 personers tält som är inhandlat på Intersport. Det är ett kanon bra tält, tyvärr är det för litet för oss då våran familj har vuxit. Nypris idag 2199 kr. Vårt 1500 kr. Kort info. McKinley Escape 4 tält Blått God ventilation Vattentätt Separat rymlig absid Stabilt och vattentätt tält av tunneltyp för tre personer. Viktigaste sömmarna tejpade. God ventilation genom ventilationsficka. Justerbart bandsystem. Separat sovkammare. Vikt: 4,2 kg Yttertält i 190T polyester med 5000 mmVp. Innertält i 190T polyester ripstop med andningsfunktion. Golv i 210T nylon med 10000 mmVp. Tältpinnar i 8,5 mm aluminium. http://www.intersport.se/produkter/mckinley-escape-4-talt-p72772?farg=72773