Quantcast
Till salu inom: ”

tömkörningsgjord anders eriksson säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sitsträning för ryttare som vill utveckla balans och känsla Träning av unga ryttare som först behöver lära sig sitta säkert på rätt sätt och med möjlighet att hålla i sig. Träning av unga hästar eller hästar som av någon anledning inte kan ha sadel för tillfället. Så att de kan bygga upp rätt musklers genom att arbeta rätt och utan störning. Unghästträning för dig som är en säker ryttare och vill ge unghästen bästa möjlighet att utveckla bra ryggverksamhet tidigt. Barn och handikappridning Sadelprovning för att få fram om hästen är generellt störd av ryttaren eller bara av sadel. På ridskolan där sadlarna är för stora eller ger fel sits till vissa ryttare, som ett tillval att ersätta sadeln med. I vissa fall ovanpå stor sadel för liten ryttare. Beskrivning: Gjorden består av en ovandel som är tillverkad på samma rörliga bygel som Anders Erikssons tömkörningsgjord. Bygelns infästning är rörlig och låter den anpassa sig till hästens form. Bred plananläggning som kan fyllas på ytterligare vid behov. Sidor med velcro där lårstöden kan placeras efter ryttare och behov. Lösa lårstöd med velcro. D-ring för eventuell inspänning samt två långa stroppar som kan användas till alla typer av dressyrgjordar. Ny Pris med ett par lårstöd: 4500 kr ink moms (observera att bilden visar små stöden, jag säljer min med stora dressyrstöden) Använd i några månader och rekommenderas varmt till alla sorters ryttare!
Tärnsjö Anders E tömkörningsdäckel, brun storlek full, ca ett år, obet anv, som ny. Nypris: 3750 kr. Tärnsjö tömkörningstöm 16 meter, 18 mm bred, 4-5 mm tjock. Begagnade. Nypris: 2650 kr. Säljes tillsammans för 4500 kr.
Säljer min Anders Eriksson tömkörningsdäckel då jag insett att jag inte kommer kunna ha häst igen på väldigt lång tid. En jättefin gjord som kommer hålla ungefär 25 år om man håller efter den. Passar allt från större B-/liten C-ponny till shire pga den stora däckelbågen. Putorna rör sig individuellt från varandra. Det är enkelt att lägga gjorden korrekt och den kan ej nypa hästens ryggrad eller ryggmuskler. Den är också omstoppningsbar, något jag inte behövt göra. Gjorden har alltid förvarats i tempererad omgivning (minst +15 grader) och aldrig fått lega i ett kallstall ens över natten. Det medföljer inspänningstömmar med gummiring samt ordentliga tömmar strl full (9 m) med läder första 2,5 m och vävribbgummi resterande. Väldigt skönt när man tömkör/kör i regn och kyla. Nypris för gjorden är 3750:- Nypris tömmen ca 600:- Nypris inspänning ca 250:- Allt för 3000:- Sista bilderna är när den ligger på min förra häst. Hon är ca 160 cm hög. Prutbart vid snabb affär, skambud undanbedes. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tärnsjö (Anders Eriksson) tömkörningsgjord och 16 meter tömmar. Svanskappa medföljer. Passar D-ponny och stor häst. Färg mörkbrun. Sparsamt använd. Kan skickas mot frakt.