Quantcast
Till salu inom: ”

technics högtalare säljes

Technics sb 5

Västra Götalands län
Technics sb 5

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min otroligt snygga surround förstärkare till förmån för en ny. Grymt bra ljud i den och orkar med stora högtalare utan problem. Instruktionsbok medföljer Tyvärr ingen fjärr, den finns någonstans men hittar den inte och kommer givetvis skickas om jag hitter den efter försäljning men måste sälja den utan. Den är THX märkt för att garantera kvalliten. Säljer den till högstbjudande, (OBS inte under 1000kr)
Hej! Säljer ett högtalarsystem med två golvstående högtalare av märket "Eltax" samt en förstärkare av märket "Technics". Tyvärr enbart en fungerande utgång på förstärkaren, vet inte varför de andra ej fungerar. Går kanske att fixa för den händige?! Den fungerande utgången klarar av att driva båda högtalarna utmärkt! Kontakten kan vara något trög att plugga in pga slitage! Säljes till billig peng pga defekterna. Prisidé: 500 Finns för påseende/avhämtning i Linköping! Vid intresse samt frågor vänligen maila eller ring!
Förstärkare Technics med en massa finesser, ingångar och utgångar. Se bilderna. Högtalare Sharp med magnifikt ljud, både i det högre men också väldigt fint i de låga volumerna. De har varit mina älsklingar även när jag bodde i en liten trång etta! Med familj i ett lyhört flerfamiljshus finns det dock sällan tillfälle att få dem komma till sin verkliga rätt så det är dags att någon annan får njuta av dem! Självklart ingår kablar, också högtalarkablar i flera längder om så önskas för anpassning.
Technics SA-EX3000 förstärkare Technics SL-PG380A cd spelare Technics RS-BX501 kasettdäck Jag får inget ljud i kasettdäcket men det kan vara jag som är en klant eller har gamla döda band. Hur som helst så använder jag inte denna uppsättning. Nån annan kanske behöver den i ett garage eller dylikt. Fjärren kan styra alla enheter (har jag för mig). Har några små Yamaha högtalare som jag kan skicka med.
Technics förstärkare med Pro Logic Surround, radio mm, SA-EX310, inkl. fjärrkontroll. Bra ljudförstärkare till tex en dator. Ljudkabel till PC ingår. Technics Digital Sound Processor, SH-GE90, Equalizer med kareokefunktion. Blir mycket rent och fint ljud. Technics CD spelare SL-PG440A, OBS! Några repor på ovansida, täckt med penna. Syns inte när equalizern står ovanpå. Högtalare ingår ej. Finns massor på Blocket att köpa separat för några hundralappar. Jag säljer den för att jag har uppgraderat mitt ljudsystem. Paketpris!