Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar bortskänkes karlstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Damjacka

Karlstad
Jacka

Karlstad
Slalomskidor

Karlstad
Skidor

Karlstad
Jackor

Karlstad
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag har en divan del till IKEA soffan Karlstad som jag bortskänker mot avhämtning. OBS, det är ÄNDAST divan delen som det gäller (den mörka delen på bilden). Divan delen saknar den riktiga ryggstödskudden men en mindre modell följer med. Dock så tror jag man kan fixa den riktiga kudden från IKEA om man orkar. Den har suttit på min Karlstadsoffa, så skruvar följer med så man kan fästa fast den i soffan igen (funkar åt både höger och vänster sida om soffan). Följer med 4 stycken ben så att man kan ha den fristående. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bäddsoffa 3-sits Karlstad bortskänktes mot annonskostnad. 2 ben blev skadade i samband med senaste flytt, men den är fortfarande skön att sitta i (och ändå stabil tack vare bäddsoffastrukturen). Madrass och madrassskydd ingår, i mycket fint skick. Tyget behöver nog tvättas (några fläckar). Hämtas och monteras ned av köparen (finns i Hammarby Sjöstad) lördag 28/6 eller söndag 29/6. Först till kvarn! Hiss finns. Rök- och djurfritt hem.
Bortskänkes i utbyte mot att möbeln hämtas upp av köparen! Soffa, IKEA Karlstad 2-sitsig, brun klädsel. Djup: 93 cm Sitsdjup: 56 cm Sitshöjd: 45 cm Höjd: 80 cm Bredd: 165 cm Säng, IKEA Sultan 140x200 cm, med tillhörande bäddmadrass, IKEA Sultan. (HÄMTAD) Båda möblerna är i mycket gott skick. Soffans klädsel är avtagbar och går att tvätta. Bäddmadrassen är inköpt för knappt ett år sedan. Bortskänkes nu i samband med flytt.