Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar bortskänkes karlstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag har en divan del till IKEA soffan Karlstad som jag bortskänker mot avhämtning. OBS, det är ÄNDAST divan delen som det gäller (den mörka delen på bilden). Divan delen saknar den riktiga ryggstödskudden men en mindre modell följer med. Dock så tror jag man kan fixa den riktiga kudden från IKEA om man orkar. Den har suttit på min Karlstadsoffa, så skruvar följer med så man kan fästa fast den i soffan igen (funkar åt både höger och vänster sida om soffan). Följer med 4 stycken ben så att man kan ha den fristående. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bäddsoffa 3-sits Karlstad bortskänktes mot annonskostnad. 2 ben blev skadade i samband med senaste flytt, men den är fortfarande skön att sitta i (och ändå stabil tack vare bäddsoffastrukturen). Madrass och madrassskydd ingår, i mycket fint skick. Tyget behöver nog tvättas (några fläckar). Hämtas och monteras ned av köparen (finns i Hammarby Sjöstad) lördag 28/6 eller söndag 29/6. Först till kvarn! Hiss finns. Rök- och djurfritt hem.
Bortskänkes i utbyte mot att möbeln hämtas upp av köparen! Soffa, IKEA Karlstad 2-sitsig, brun klädsel. Djup: 93 cm Sitsdjup: 56 cm Sitshöjd: 45 cm Höjd: 80 cm Bredd: 165 cm Säng, IKEA Sultan 140x200 cm, med tillhörande bäddmadrass, IKEA Sultan. (HÄMTAD) Båda möblerna är i mycket gott skick. Soffans klädsel är avtagbar och går att tvätta. Bäddmadrassen är inköpt för knappt ett år sedan. Bortskänkes nu i samband med flytt.
Årets klipp, först till kvarn!!!! Nya möbler ska få plats därför bortskänkes ett möbelpaket för avhämtning till den som först hämtar det!!! ALLT ELLER INGET GÄLLER VID AVHÄMTNINGEN!!! Paketet innehåller: Karlstad soffa med schäslong/divan (klädsel grå, lite sliten men funktionell). Soffbord lack i björk med hylla under bordet. Tv-bänk i björk med dörrar i svart. Sittpuffar 2 stycken i svart skinnmaterial. Matta grå/svart till ovanstående möbler. Passa på nu om du behöver funktionella möbler i fullgott skick. Möblerna finns på Lindeborg i södra Malmö. Intresserade ringer Mattias på tel: 0763-186764 OBS: Mejl besvaras inte!!!!
Karlstad tresitssoffa från IKEA bortskänkes mot avhämtning. Normalt bruksslitage. Soffan är fyra år. Det finns en hund i hemmet, så rekommenderas inte till allergiker. Soffan har avtagbar klädsel för kemtvätt men vi har tvättat den i vanlig maskin utan problem. Träben. Bredd: 205 cm Djup: 93 cm Höjd: 80 cm Sitsdjup: 56 cm Sitshöjd: 45 cm Mer information finns på Ikeas hemsida: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09875681/#/S59928371