Quantcast
Till salu inom: ”

ungkarlshotell stockholm säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Månpocket. 2006. Pocket. 240 gram. Gott skick. Jenny lever lycklig med sin pojkvän och trivs med jobbet på banken i lilla Habo utanför Jönköping. Efter en trasslig uppväxt har hon inte längre någon kontakt med sina föräldrar. Jocke och deras liv tillsammans är allt hon har. När Jocke i ett brev lämnar Jenny och hon dessutom upptäcker att han har ett förhållande med hennes bästa väninna rasar allt. Inom några timmar har hon sagt upp sig, packat sina väskor och givit sig av till Stockholm där hon inte känner någon. Efter några sömnlösa veckor på ett nedgånget ungkarlshotell måste hon ta itu med sitt liv. Hon får jobb som assistent på en mäklarfirma och som hundvakt åt Greta, vars ägare Per och Bo tar sig an Jenny och de blir vänner. Hon får åter en fast punkt i tillvaron, men så händer något som tvingar Jenny tillbaka till hemstaden och till sitt gamla liv.
Komm. för Stockholmsforskning ; 1991 Inbunden, 183s. 24x21cm, 634g. Illustrerad. Mycket gott skick, blekt rygg. ISBN 9170310254. Beskrivning: Hur klarade sig uteliggaren och den bostadslöse mannen i Stockholm vid sekelskiftet och var finns hans övernattningsställen idag? Vi får här svar genom en presentation av vad ledande kretsar i huvudstaden gjort för att ställa nattplatser till förfogande och vilka idéströmmar som influerat samhällets agerande. Vi får även följa de bostadslösa männens liv på de ungkarlshotell som drivits av Föreningen Söderhem och Stockholms stad.
Månpocket. 2006. Pocket i mycket gott skick. 240 gram. Jenny lever lycklig med sin pojkvän och trivs med jobbet på banken i lilla Habo utanför Jönköping. Efter en trasslig uppväxt har hon inte längre någon kontakt med sina föräldrar. Jocke och deras liv tillsammans är allt hon har. När Jocke i ett brev lämnar Jenny och hon dessutom upptäcker att han har ett förhållande med hennes bästa väninna rasar allt. Inom några timmar har hon sagt upp sig, packat sina väskor och givit sig av till Stockholm där hon inte känner någon. Efter några sömnlösa veckor på ett nedgånget ungkarlshotell måste hon ta itu med sitt liv. Hon får jobb som assistent på en mäklarfirma och som hundvakt åt Greta, vars ägare Per och Bo tar sig an Jenny och de blir vänner. Hon får åter en fast punkt i tillvaron, men så händer något som tvingar Jenny tillbaka till hemstaden och till sitt gamla liv.
Uppsala, 1991. 183, (4) s. Förlagsband i nyskick. Rikt illustrerad studie av livet på samhället skuggsida i Stockholm.
Monografier utgivna av Stockholms stad ; 94. 1991. 183 s. Inbunden. 650 gram. Nyskick.