Quantcast
Till salu inom: ”

vädurskanin säljes

Kanin

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Nytt hem sökes av en trevlig vädurshona på drygt ett år. Hon bor inne just nu men har bott ute hela sommaren. Vi har bestämt oss att sälja henne eftersom barnen inte visar något intresse för henne längre, tyvärr. I priset ingår en stor bur (köpt för 600 kr ny sept 2009) En stor och en liten vattenflaska,matskål Transport bur (anv. 2 ggr) Massor av mat(pellets), hö som finns kvar Ring för mer info(använder ej mejl), bild kan fås via mms
Hej jag har en vädurskanin och ett marsvin (Kanin 2år) se bild kostar 50kr st Buren kostar 400kr Buren är 1.18 cm lång Buren säljes när djuren är sålda Jag har även en Löven kanin och två marsvin de kostar 50kr st Kanin 3år Marsvin 2år Mrsvin 4månader Buren kostar 1000 kr (NYPRIS 2180 KR) Buren är 1.38 cm lång buren säljes när djuren är sålda .Djuren säljes ej som mat till något djur säljes ändast till djurväner
Nu behöver mina kaniner ett ett nytt hem då jag har flyttat ihop med min pojkvän som är allergisk. De är födda i september. Det är en hona och en hane, hanen är kastrerad. Det som följer med är: -Bur -2 vattenflaskor -Matskålar -Hö och sågspån -Faktabok -Trähus -Hökorg -Leksaker -Kompostgaller Kaninerna säljs endast tillsammans eftersom det trivs jätte bra ihop utan bråk. Helst skulle jag vilja att de flyttar till en barnfamilj. Vid frågor ring eller maila.
Säljer våran lille Pelle i brist på plats och tid. Han är en tvåårig svart okastrerad kanin,som är van att vara ute i ur och skur,men nu huserar inomhus. Verkar trivas lika bra med det. Kanske inte den keligaste,men gillar att vara med där det händer saker. Han har aldrig gjort sina behov utanför buren och aldrig visat tendens att bitas. Han söker ett hem med möjlighet att ha honom lös inne, eller kanske som gårdskanin. Priset är ej viktigt vid gott nytt hem!
Säljer nu mina två marsvin och en kanin då familjen flyttar utomlands. Marsvinen är 3 månader gamla och ett garantibevis medföljer ifrån uppfödare. Kaninen är 7 månader och kastrerad. Han är van vid att gå utomhus i huset då han är rumsren och gör sina behov i buren. Alla djuren är vana vid barn. Stor bur 120 cm medföljer samt alla artiklar till djuren. I buren finns det två hus till marsvinen.