Quantcast
Till salu inom: ”

vänster gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ozzys dröm
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Säljer nu min gitarr+förstärkare pga. bristande intresse... det är alltså en gitarr av märket Ibanez rg 250. riktigt underbar att spela på. enda tråkiga är att den har 3st färgsläpp, man ser detta på vänster sida av gitarren. annars kanonskick. förstärkaren är en cube 30w med olika ljudmöjligheter. väska+stativ och ev. extra strängar om det finns kvar är med i priset också! detta är ett kanonpaket för dig som är både är nybörjare och veteran på gitarr. otroligt lättspelad med den tunna halsen på gitarren!
En vänsterbyggd variax är väldigt ovanlig och dom tillverkades bara under några år och är alltså mycke svåra att få tag på. Min är i mycke fint skick och jag tänkte kolla av intresset för den. Hardcase finns till den och som sagt är den i fint skick. All tänkbar info om gitarren finns på nätet så det finns ingen anledning att terrorisera mig med vanliga frågor som man lätt hittar svaret själv på. Kom gärna med bud men allt under 5000:- är helt ointressant och ses som skambud.
Fr vänster : CAD22 supercardioid dynamisk mikr. Bra till Live vocal ell gitarr,bass. 60Hz -15000Hz 300kr mycket bra skick! Shure Beta 58a - en klassiker! 800kr (som ny anv bara ett par gg)SÅLD! EV N/D 257 cardioid dynamic - vocal ell instrument.... 50 Hz - 17000Hz 300kr mycket bra skick! Beyer TG-X58 Vocal ell instrument 350kr mycket bra skick!