Quantcast
Till salu inom: ”

väskor accessoarer märket goyard säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kjol st. 46

Norrköping
Hugo boss

Falun
Fila sneaker

Sigtuna
Topp st. 36

Norrköping
SALOMON

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gråa höga pistols från Acne i storlek 39. Använda men välskötta nyligen sulade, men det finns en liten skråma på innersida därev priset.. Färgen var en säsongs färg så den går inte att få tag på längre, kartong finns men inte kvitto! nypris ca 3700 nu 1200 2. Knappt använda Jeffery Campbell skor i storlek 39. Alla nitar är kompletta! Nyskick! Nypris 1800 Nu 900! 3. Jätte snygga ballerinor i skinn från märket Pretty Ballerinas. Använda 2 ggr, ser helt nya ut! storlek 38 Nypris 1100 kr nu 500 Röd Goyard väska i den större storleken. Aldrig använd. En super snygg och praktisk vardagsväska. Fick den i present så har inte kvitto men dustbag finns. Pris 800 kr SAKERNA SKICKAS EJ. Kollar mailen ofta! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer några av mina märkesväskor. Louis vuitton äkta Papillion bag. Ägt ett tag så den är i fint begagnat skick. Inget kvitto men den är garanterat äkta. Pris 1500kr Äkta Goyard MM tote bag i färgen black. Köpt i USA och obetydligt använd. Inga märken eller skador. Liten pouchette väska att ha som plånbok i den medföljer. Dock finns inget kvitto. Pris 3000kr Jag kan skicka mot att köparen betalar frakten eller mötas upp i city vid Åhléns. Onödiga frågor om äkthet eller prutmail undanbedes.
Väska från den franska tillverkaren Goyard i näst intill nyskick. Modellen heter Saint Louis PM, modell Small, i färgen Black on Black. Materialet är i canvas med Goyard's kända logo-tryck. Handtaget och detaljer är i skinn. Väskan kommer med tillhörande plånbok passande för sedlar, kvitto, mobil etc. Bredd: 48 cm Höjd: 28 cm Djup: 15 cm Kvittobevis finns. Väskan kommer med dustbag, etikett samt Goyards fina påse. Varan kan skickas mot att köparen betalar frakten. Nypris: 7600 SEK Mitt pris: 6200 SEK Vänligen acceptera att oseriösa köpare undanbedes och att denna vara inte är under budgivning. Skambud kommer inte att besvaras. Inga reserveringar. Först till kvarn gäller.
Söker objekt, nya som vintage, av det franska märket Goyard. Allt av intresse! Goyard associeras i regel med det symmetriska mönstret målat på canvas. Se bild! Maila mig om ni har något! Jag betalar bra för rätt objekt. Tack på förhand!
Säljer min Goyard som jag köpt i en vintage butik. Den har inga som helst skavanker eller märken. Mycket fin! Väskan är svart men med bruna och gråa inslag i mönstret.