Quantcast
Till salu inom: ”

väskor accessoarer märket goyard säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Väskor

Falun
Örhängen

Jönköping
Smink

Jönköping
Halsduk

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gråa höga pistols från Acne i storlek 39. Använda men välskötta nyligen sulade, men det finns en liten skråma på innersida därev priset.. Färgen var en säsongs färg så den går inte att få tag på längre, kartong finns men inte kvitto! nypris ca 3700 nu 1200 2. Knappt använda Jeffery Campbell skor i storlek 39. Alla nitar är kompletta! Nyskick! Nypris 1800 Nu 900! 3. Jätte snygga ballerinor i skinn från märket Pretty Ballerinas. Använda 2 ggr, ser helt nya ut! storlek 38 Nypris 1100 kr nu 500 Röd Goyard väska i den större storleken. Aldrig använd. En super snygg och praktisk vardagsväska. Fick den i present så har inte kvitto men dustbag finns. Pris 800 kr SAKERNA SKICKAS EJ. Kollar mailen ofta! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer några av mina märkesväskor. Louis vuitton äkta Papillion bag. Ägt ett tag så den är i fint begagnat skick. Inget kvitto men den är garanterat äkta. Pris 1500kr Äkta Goyard MM tote bag i färgen black. Köpt i USA och obetydligt använd. Inga märken eller skador. Liten pouchette väska att ha som plånbok i den medföljer. Dock finns inget kvitto. Pris 3000kr Jag kan skicka mot att köparen betalar frakten eller mötas upp i city vid Åhléns. Onödiga frågor om äkthet eller prutmail undanbedes.
Säljer min Goyard som jag köpt i en vintage butik. Den har inga som helst skavanker eller märken. Mycket fin! Väskan är svart men med bruna och gråa inslag i mönstret.