Quantcast
Till salu inom: ”

valpar bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Våra syskon har flyttat och nu vill vi med ha egna hem. 1: Dewar, Mycket fin hane. Kanske för dig som vill prova på att ställa ut eller om du bara vill en vacker vovve. Lite försiktigare. Sticker inte ut på så mycket egna äventyr utan håller sig gärna i närheten av sin matte/husse. 2: Bowmore, Kullens tuffa pojke. Modig och framåt. Råkade ut för en olycka som nyfödd då hans mor råkade trampa honom så läppen sprack, rent kosmetiskt men säljes ändå till reducerat pris. 3: Brackla, En tjej med mycket go i. Pigg och framåt. Väldigt social. Kommer bli en super trevlig familjevovve. Moder:Herostaff Abigail S21302/2007 Fader: Banderillas Conrad S18839/2008 Båda föräldrarna är utställda med ck för tiken och cert för hanen. Naturligtvis är de friröntgade och innehar ett underbart temperament och mentalitet. Valparna är uppfödda i hemmiljö i en småskalig uppfödning där hundarna har en central del i familjen. Valparna är registrerade i skk och levereras enligt deras regler och allt vad det innebär. Pris 10000 och 8000 för valp 2. Ring eller maila för mer info.
Sociala och fina cockerkillar söker egna hem Födda 29 / 9 2010 Vi har 1 orangeroan hane Musse är en mysig kille som vill vara med och 1 sableroan hane julius gillar att bli kliad på magen o sitta i knät båda är otroligt fina och lovande med mycket framåtanda. Besiktigade utan problem vid 8 veckors ålder. Ombesiktigas vid leverans Är också vaccinerade 2 ggr så nästa gång är när dom är 1 år Mamma är viltspårs champion och pappa har gått bra på utställningar. Dom är fria från PRA anlag ,vilket gör att valparna också är det, friröntgade höfter grad A och ögonlysta UA. Dom är * Reggade i skk * vet.besiktigade * chippade * vaccinerade mot parvo, valpsjuka,smittsam leversjukdom och kennelhosta x 2 * regelbundet avmaskade * har doldafelförsäkring i 3 år * får med sig valpkit med mat filt mm. Välkommen att titta in till oss på www.idunvallen.com mob.nr 0702-181406 bilder på valpar ,mamma och pappa finns
Chihuahuavalpar Pga av oseriösa köpare så har vi nu en liten otroligt söt och gosig kille kvar(han var den första som blev tingad), han är renrasig och föräldrarna är helt friska med patella och testikelintyg. Båda föräldrarna har stamtavla och är registrerade i skk. Han är mycket social och pigg valp, som är van vid barn och alla typer av ljud . Han är 8 veckor gamla den 16 Januari och är då leveransklara. Vid tingande av valp så läggs en handpenning på 2000:- och resten betalas vid hämtning. Han kommer då vara: * DOLDA FEL FÖRSÄKRAD * VETERINÄR BESIKTADE * REG. I SKK MED STAMTAVLA * VACCINERADE * ID-CHIPMÄRKTA * AVMASKADE Mamman är korthårig och pappan är långhårig . Båda föräldrarna har väldigt bra psyke och är inte skälliga av sig. Valparna har en otroligt fin vit svansstump och är bla viltfärgade i pälsen. Måste verkligen ses!! Vi söker nu dom bästa valpköparna, som har tänkt igenom sitt valpköp på ett noggrant och seriöst sätt! Om ni är intresserade maila gärna mig och berätta lite om dig själv. Välkommen att titta! Pris: 8000:-
Det finns 3 hanvalpar födda 15 oktober kvar till salu varav en har pass och är rabiesvac.Alla är reg i SKK och fullt vac,id märkta och ny besiktning sker innan leverans. Vi har även några äldre vuxna som jag söker hem till då dom inte ska vara i avel mera.Helst bara i Skåne och inte i stor stan. i slutet på vecka 19 väntas nya små som jag tar emot förfrågningar på. Inga av mina hundar bortskänkes eller ska på foder.Titta gärna in på hemsidan www.doggsides.se.Vid intresse mejla namn och nr jag kan nå er på och vad ni är intresserade av så får vi se vad jag har som passar.
snäll Puli tik söker nytt hem pgr,av flytt hon är snäll och fin och vill gärna vara knähund.Hon är 40 cm hög och är en snäll och go hund. då vi ej har tiden längre för hon och pgr,av flytt så bortskänker vi hon. Hon är en renrasig puli med stammtavla. Hon har inte haft nå valpar. Van andra hundar och djur. Hunden finns kvar så länge annonsen finns kvar.