Quantcast
Till salu inom: ”

varmblod bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Varmblods kille född-95 mkt snäll i all hantering skoning,lastning, bada rida ja allt. Vill ge han ett hem för att till hösten blir det plasts brist då våran tävlings häst är skada behöver vi skaffa en ny till våra dotter. Han är vacc, ny skodd, och jätte fin att rida. Skritt trav inga problem sammlar man upp honom ordentligt galopperar han fin oxå. Han är den grövre typen av Vbl. Har hoppat clearund på honom 50cm , är försäkrad idag i folksam. Ring Elinor 0704-902040 mail besvaras inte
Söker en ny ägare till mina varmblod. Som är snäll, trafiksäker, inga problem att lasta, sko, duscha. Kan stå i stallet/hagen ensam eller med andra. Han är både inkörd och inriden, men senaste tiden bara riden i skogen. Han är 165 cm och 11 år. Har pass. Så länge han har varit hos oss var han frisk och har inte haft några skador. En frisk och pigg häst med sin egen vilja. Därför tänker jag ge bort han till någon som har tid att ta hand om han varje dag. Annars för vi ta bort han.
Shettissto 4 år kelsjuk och barnvänlig. Lite tömkörd och har dragit vagn men är inte inkörd. Inte inriden men har haft sadel + barn på ryggen. Älskar att aktiveras! Varmblodssto 17 år har gått på bana som unghäst och sedan som ridhäst. Tycker det mesta är kul men vill gärna ha sällskap vid uteritt. Har inte blivit riden på ett tag pga tappat intresse. Dvs utrustning: sadlar, träns täcken mm följer med. Rockard + sele finns att köpa med till shettisen.
Magic Solo letar efter ett nytt hem. Han är en 8 årig valack, som inte vill gå på travet längre. Nu vill han bli en sällskapshäst. Han är inriden men han vill inte ridas tufft. Dock hade han blivit glad om han hade blivit motionerad lugnt. Han går fram överallt och är trafiksäker! Det är dock ingen nybörjarhäst, eftersom han har hetsiga tendenser. Han är ca 158 cm i mankhöjd, snäll i all hantering, lasta, sko osv. Vi är mycket måna om att han kommer till rätt hem, om du tror att du har ett passande hem till Magic Solo så hör av dig vad du har att erbjuda.
Ettårig varmblodig hingst e. Bebop u. Miss Jackpot ue. Super Arnie bortskänkes till seriöst och bra hem. Han är en stor, regäl och rättställd hingst. Har just nu en nedgående svullnad efter spark på ett framknä, har inte visat någon hälta av den.