Quantcast
Till salu inom: ”

vespa blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vespa motor på 102cc som legat i garage oanvänd i 22 år passandes i smallframe Vespa. När motorn köptes var de nyrenoverad men har aldrig monterats då den befintliga motorn gick så bra. Denna motorn är komplett med grenrör, förgasare m.m. Motorn går runt lätt om man kickar med handen och ser fin ut inne i cylindern. Den behöver en rejäl motortvätt då den är täckt med ett tjockt lager av olja som dock fungerat bra som rostskydd under de åren den legat i garaget. Pris: 2 000 kr Kontakt via mail eller tel 0707-545421 (ej SMS!)
Vi har 3 st toppboxar En svart original Vespa toppbox utan nyckel och hållare, pris 200 kr En Röd original Vespa toppbox med nyckel, hållare och kudde. Repa finns i bakkant, se bild. Pris 600 kr En ny svart toppbox av okänt märke med nyckel, hållare och kudde. Pris 400 kr Vi skickar mot postförskott men det går även bra att hämta i vår butik i Tumba.
Tänkte sälja bettan eftersom hon inte blivit använd så mkt som jag hade tänkt då jag har bil genom jobbet. Kamrem bytt vid 12800mil Flexslang bytt 2011-02-03 Bromsljuskontakt bytt i maj Nya torkarblad, lampor, olja, spolarvätska osv. Fin i lacken, välvårdad och går bra i motor och växelåda. CD stereo. Sommar och Vinterdäck. Väldigt bensinsnål och billig försäkring. Skattad i april. Pris: 29.000kr vid snabb och smidig affär. Detta pris är fast. Respektera det. Kan tänka mig byte mot Scooter eller Vespa + pengar.
En liten smidig vespa från Siamoto säljes. Väldigt bekväm då den är av storleken mindre! Den har ca. 10 år på nacken, men som ni kanske ser på bilden har den inte ens körts 6 mil! Dvs knappt använd! Men då den stått ett tag så har luften ur bakdäcken pyst ut, samt att den läcker lite olja då tätningen torkat, men båda sakerna fixas ju lätt. Säljes dock i befintligt skick. Säljes för 4500kr, ev. billigare vid snabb affär! (Nypris var 15.000kr)
en billig bil att äga och köra. 89ans sunny med nya dämpare fram, bromsar, spindelleder. El taklucka mm. Allt funkar och drar ingen bränsle att nämna om. Det enda man kan klanka på är ett missljud från yttre drivknutarna, knackar vid ratt utslag så antinge byter man dem eller står ut med det. Skattad besiktad till mars 2012. Kan bytas mot en billig båt, vespa, platt tv eller annat kul. Bytesförslag och bud på e mail