Quantcast
Till salu inom: ”

visningshus till salu stockholm säljes

Canada goose

Sundbyberg
Kakel

Ekerö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Detta nybyggda bostadsområde består av parhus med 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med öppet kök och med invändig trappa upp till egen takterrass. Alla hus har en terrass på framsidan i söderläge, parkering på baksidan och en ca 200 m² inhängnad tomt med utgång direkt till poolområdet. Huset ligger i ett villaområde endast 100 meter från de närmaste restauranger. Gångavstånd till Villamartin centrum, ca 7 min med bil till stranden, 45 min till Alicantes Flygplats och ca 10 min med bil till Torrevieja. Bostaden ligger även endast 5 min från tre fina 18-hålsgolfbanor. Villan är byggd i hög kvalitet och har en nybyggnadsgaranti på 10 år. Detta objekt är ett visningshus och säljes med det möbelpaket som ses på bilderna (värde ca 7000 Euros). Nyligen prissänkt och har ett specialerbjudande på 145.000 Euros (1.305.000 SEK med Eurokurs på 9,00). Vår språkkunniga personal erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning under hela köpprocessen. Vi hjälper gärna till med lån i spansk bank upp till 70% av köpesumman. Ring Dag på tel. +34 672 090 025 för mer information.
Enplans lågenergihus! Skyddat relativt högt belägen villa gränsande mot allmänning. Visningshus med extra hög standard och tillval. En av de bättre tomterna på populära Daggrosvägen i Solsäter, högt belägen och gränsande mot allmänning. Solsätersområdet är inget grupphusområde och kännetecknas av stora tomter med olika hustyper och arronderingar. I stort sett samtliga tomter gränsar mot någon form av allmänning. Fastigeten är befriad från fastighetsavgift första 5 åren och därefter halv fastighetsavgift 5 år. A-hus har tecknat Färdigställande- och 10 årig Byggfelsförsäkring med köparen som försäkringstagare.
Italiensktrappa, modern L-trapp inköpt i butik i Stockholm. Långa delen på L-trappan är ca 280 cm och den korta delen på L-trappan är ca 125 cm, Reglerbar höjd ca 2,70 m. Räcken på övreplan ingår. Trappstegen och handledarna är i massiv bok och brunlaserade och ytbehandlade för att tåla slitage. Pulverlackat stål i silver/ljusgrå. Handledare på båda sidor om trappan. Har stått i ett visningshus där man inte fått gå in med skor, så den är nästan i nyskick. Vid nermontering numrerades trappstegen för att lätt kunna montera upp den igen. Nypris 65.000 kr Vid snabb leverans kan priset diskuteras, håller på att flytta ur förrådet nu så vi vill bli av med den snabbt.