Quantcast
Till salu inom

"vit herdehund säljes"

Trelleborg
Idag

Kjolar

35 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

KAREN MILLEN ELEGANT FIGURS...

1 500 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Toppar

20 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Munktröja, Toppar, Kofta

30 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Helt nya halsband säljes!

150 kr
Citiboard
Borås
Idag

Barnkläder

500 kr
Citiboard
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Kristianstad

Blandrasvalpar till salu

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Mamman är Alaska husky/Siberian husky mixPappan är Siberian husky/groenendal/vit herdehundDe är båda mycket trevliga harmoniska föräldrar som båda är vana vid småbarn/äldre barn.Zamzam= hane, grå, blått halsbandCherry= tik, vit med svarta fläckar, guld halsbandShasta= svart kommer bli gråbrun, orange halsband Bubba= hane, svart med brunt i sig, silver halsbandpanda= vit med mörk krans, brunt halsbandInnan de lämnar mej kommer de vara: vaccinerade, avmaskad, chippade, veterinärsbesiktade och MINST 8 veckor gamla. De lämnas inte ifrån mej förrens tidigast 22 febuari!De går att tingas för 1500 kr som inte fås tillbaka vid ångerResterande 5000 ska betalas vid hämtning eller innan. vid frågor så kontakta mejkan även skicka föer bilder
6 500 kr
Fyndtorget.se
Hund  ·  Sundsvall

Vit herdehund Tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
På grund av tidsbrist måste vi nu sälja våran 3-åriga tik. Hon är en mycket snäll och underbar tjej. Som älskar livet och långa promenader. Hon är uppväxt med både katt och två små barn. Med andra ord så är hon van med buller och är kattvänlig. Föräldrar; Fleet Wood Mac's C-Lobo HD-B AD-UA, Mentaltestad White Isa of Sweden Mentaltestad Vi ser gärna till att hon hamnar hos familj med hundvana och bor på landet. Oseriösa gör er inget besvär att ringa då vi inte säljer henne till vem som helst.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värmlands län

Vit herdehund Hane

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vit herdehunds hane född 2007 söker nytt hem, skk reggad, fri-röntgad och gjort MH. Han är en aktiv familjehund med potential. Funkar med andra hundar, andra djur och barn, kan vara ensam hemma, finns inga större problem med rätt person som håller i andra änden kopplet. Han söker nu en ny familj att dela sin glädje med då hans nuvaranade ägare inte har den tid som han kräver. Han är tränad i några sporter. För mer info hör av er!
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlstad

Vit Herdehund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Pipino´s Cayenne Spike 2011-11-15 Vit herdehunds hane, Spike, behöver nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. En brukshund med en tydlig av-på-knapp söker ett varaktigt aktivt hem. Agility/lydnad skulle verkligen passa honom, han har gått valpkurs och har en bra vardagslydnad i botten, rumsren. Han är en nyfiken unghund med ett härligt temperament. Han älskar att bada och att spinga lös i skog och mark. Han går på hunddagis så att umgås med andra hundar är inga problem. Ring för mera information (kollar sällan mailen). 0702831563 Endast seriösa gör sig besvär, ej till småbarnsfamilj!
7 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sandviken

Vit herdehund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Jag är en kastrerad hane född 20100614. HD A ED1 som söker mitt nya hem på grund av ändrade familjeförhållanden. Jag har ett bra temperament.Mycket framåt och aktiv. Tycker om Barn vuxna och andra hundar och andra djur. Tycker om att vistas i skog o mark, Känner du att du är den rätte för mig så ta kontakt med min matte Christina Besök gärna vår hemsida Kasmurenskennel.se Priset diskuterbart.
5 000 kr
Blocket.se