Quantcast
Till salu inom: ”

schäfertik omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga ändrade familjeförhållanden så söker våran schäfertik Aija ett nytt hem. 1 år och ett par månader, väldigt snäll och går bra ihop med andra hundar och barn. Aija är fortfarande väldigt valpig av sig och behöver mycket motion och stimulans. I övrigt en väldigt mysig och trevlig hund. Maila några rader om dig/er så återkommer jag per telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga sjukdom kan min pappa inte ha kvar sin 3 årige schäfertik Gazzy. Finns just nu hos fodervärd som tyvärr inte kan ha henne kvar. Hon behöver akut ett nytt hem, annars måste vi tyvärr avliva henne då ingen av oss har möjlighet att ta hand om henne. Läget är akut och måste lösas inom några dagar. Hon behöver komma till någon som är hundvan,stabil och kan ge henne trygghet. Ej barnfamilj eller där det finns andra djur eftersom jag vill att hon ska vara i fokus efter omplaceringen. Hon har bra stamtavla och kommer från polisens hundskola. Snälla hjälp oss att rädda Gazzy!!!!
Schäfertik som vill komma till ett nytt boende i Svedala. Vi har 3 000 kvm som de fritt kan röra sig på, både ute och inne Det finns även en schäferhane på 6 år som vill ha en kompis.Vår nuvarande 11 åriga tik är inte riktigt bra och därför behöver han en ny kamrat som sällskap. Vi garanterar ett bra boende för henne. Referenser finns. Vi har minst 30 års vana med schäferhundar. Hör av Er om Ni har några frågor. Tommy Ring 040-15 32 15 eller 070-895 50 30 mellan klockan 8 och 21. E-post utan telefonnummer besvaras ej.
Söker en registrerad schäfertik, omplacering är absolut inget hinder likaså exempelvis foder....
Behöver omg hjälp med omplacering av min under tjej på 9år pga ändrade hemförhållanden! Hon är en vacker svart långhårig schäfertik som är jättepigg och mysig,, älskar att åka bil och bara umgås, har inga problem med katter och andra hundar,, dock ingen hund för en småbarnfamlij, då hon är "rädd" för småbarn!! skriv och berätta vad du har att erbjuda min hund!