Quantcast
Till salu inom

"omplacering vit herdehund säljes"

Borås
Idag

Barnkläder

500 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

KAREN MILLEN ELEGANT FIGURS...

1 500 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Toppar

20 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Munktröja, Toppar, Kofta

30 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Helt nya halsband säljes!

150 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Kjolar

35 kr
Citiboard
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Landskrona

Omplacering Vit herdehund (Schäfer)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Efter tre år, på grund av min sjukdom, är jag tvungen att omplacera min hund. Vem som helst kan inte få denna hunden!!! De som vill ha denna hund måste vara över 25 år gammal. Jag skulle helst vilja att hunden ges ut till en familj med barn eftersom den har vuxit upp i tre år med 5 barn, från 0-13 år. Hon är van vid barn. Jag vill inte ha pengar för denna hund, med oändlig sorg i hjärtat är jag tvungen att omplacera min Astra. Ring för mer info.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nässjö

Vit Herdehundshane 19 mån

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Dante är en korthårig vit herdehunds hane på 19 månader som behöver få ett eget livslångt hem, där han inte behöver vara ensam för det gillar han inte.. Dante är en go kille som gillar att springa lös i skogen och gå långa promenader. Han gillar att vara med på allt.. Han är kryptochid, någon utställningshund är han tyvärr inte men den goaste sällskapshunden som man kan tänka sej.. Älskar soffmys men är ingen soffpotatis utan en aktiv kille som vill ha en aktiv dag.. Bilder skickas vid intresse. Hem är viktigare än pris.. Ev finns en vuxen tik till omplacering..
4 000 kr
Blocket.se

Fodervärd,omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag vet inte...Jag är dock nästan säker på att min situation som hundägare är omöjlig just nu.Jag har en 4-årig Vit herdehund/vit schäfer som just nu inte alls får vad han behöver....vetskapen om det gör väldigt ont eftersom han är min ögonsten...Pga av ändrad livsituation så är det bäst för honom att komma till nån som har tiden för honom.Jag skickar gärna bilder via mms och jag lämnar nödvändig info till dom som är ärligt intresserade av att ge honom ett bra hem.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Pajala

Omplacering Vit herdehund

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vit Herdehund (Vit Schäfer) Vit herdehanne som nyss fyllt ett år. Du som är intresserad av denna vackra livliga individ ska ha gott om tid för din nya vän. Det viktiga är att han ska få ett varaktigt hem där han får bli kvar och aktiverad. Han är snäll mot barn och andra hundar. Intelligent och lättlärd och självklart helt rumsren. Han är tillgiven och älskar promenader eller springa fritt. Veterinärbesiktigad utan anmärkning. Vaccinerad, chipad och Eu-pass Han behöver omplacering pga. ändrade hemförhållande, vi känner att han inte får den uppmärksamhet och tid han behöver. Så för hans bästa söker vi någon som vill ta hand om vår älskade hund. Söker någon som har den tiden med han som han förtjänar. Helst bor ni på landet. Ingen hundgårdshund, har behov av närhet och massor kärlek. Jättesnäll, så är ni intresserade av en stor elak hund har ni kommit väldigt fel. Vi vill bara hitta ett kärleksfullt hem åt honom. Hör gärna av er för mer info eller en träff med oss. Hör av er på mail först och beskriv gärna lite kortfattat om er själva så ringer vi upp. Endast seriösa köpare! Vi vill vara säkra på att han kommer få det så bra han bara kan.
6 000 kr
Blocket.se