Till salu inom

"vita kattungar till salu stockholm säljes"

Stockholm
Idag

Hängmatta

1 000 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Blandare för utslagstratt k...

500 kr
Citiboard
Nacka
Idag

Trenchcoat

200 kr
Citiboard
Nacka
Idag

Kostym

250 kr
Citiboard
Nacka
Idag

Kostym

250 kr
Citiboard
Nacka
Idag

Kostym

250 kr
Citiboard
Nacka
Idag

Kostym

250 kr
Citiboard
Sigtuna
Idag

Divansoffa från Mio

1 500 kr
Citiboard
Huddinge
4 dagar

Snöboll hane till parning/avel

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Haninge

Coola kattungar i olika färger

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
4 kattungar lev.klara efter 28de augusti, perfekt till efter semestrarna! Mamman är 75 procent norsk skogskatt och till färgen vit/grå. Pappan är norsk skogskatt och vit/svart. Kattungarna är semi långhåriga / långhåriga och färgerna: 1 svart, 1vit/ svart och 2 som är svart/ vita. Dom är rumsrena och uppväxta på kvalitetsfoder! Jag vill att katterna ska komma till bra hem! Dessa kattungar är unika och kommer alltid och möter vid dörren :) vid intresse mailar jag gärna fler bilder på mina fina... Välkomna på en titt! Mvh godis och hennes 4 små godingar!
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Norrtälje

Kattungar söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
jag har två honor som är födda 15 mars den ena är svart korthårig den andra svartvit halvlånghårig. sedan fick jag en till kull som är födda 23 maj. i den kullen finns det en svarvit liten hona som är vit på magen svart resten, två tigrerade hanar en med grå,vita inslag, den andra med brun beage inslag samt en vit hane med en grå fläck på huvudet. maila gärna mig,kan vara svårt att nå mig via mobil.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Älvsjö

Extremt söt, social och mysig kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Är tyvärr tvungen att sälja min 4 månader gamla kattunge Felix. Han är otroligt social, vill hela tiden gosa och känna sig inkluderad i allt man pysslar med. Han är svartvit, enbart hakan, magen och tassarna är vita, resten är svart. Jag har själv fött upp honom, kan garantera att han är helt rumsren och sköter sig jättefint med både barn och vuxna. Hör jättegärna av dig om du har några frågor, vill veta mer eller få fler bilder/videoklipp!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kista

3 Mycket söta kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu finns det 3st söta sociala kattungar som vill komma till mysiga omhändertagande hem. Det är 3st mycket keliga hanar som är 4månader gamla och bor med sin mamma och äldre bror. Dom har aldrig varit ute, men det är upp till er om ni vill det lr inte. Den ena katten är hel svart med en vit prick på bröstet och dom andra två ser likadana ut, svarta kroppar med vita strumpor och vita runt munnen. Dom är helt rumsrena och äter kattfoder.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Haninge

3 små söta katter söker ett nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Underbara kattungar söker nytt hem! 3 små kattungar vill nu komma till mysiga hem. Det är två stycken honor samt en hane och de är 22 veckor gamla. Katterna bor för närvarande med sin mamma. Kattungarna är väldigt lekfulla och sociala, även vana vid småbarn och andra katter. De två honorna är brunsvarta med lite skiftningar medans hanen är svart med vita strumpor och vitt runt halsen. Dom är helt rumsrena och äter kattfoder. Söker hem omgående. Katterna bor i Haninge.
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj