Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha bws säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha TX-340

Hallands län

Tidigare annonser till salu

hejhej! har en yamaha bws 70cc som jag vill bli av med. den är lite skabbig men funkar bra och är rolig att köra. perfekt moppe för den som vill börja stunta för det är gasres och den väger typ ingenting fram. pris: hade tänkte mig typ 1500 kr :) sen så har jag lite fyrtaktar delar liggandes. fråga vad ni vill ha så kan jag kolla om jag har det.
Tja! Nu när moppe tiden är över är det dags att sälja den gamla trotjänaren. Mopeden har stått sen förra året så den behöver nog en översyn men den startade direkt! Perfekt moppe för den som vill lära sig åka bakhjul. Det sitter ett metrakit avgasrör, höjningsats, nuedbar, och ett öppet luftfilter på. Har en "12 platta" som fås med. Behöver nya bromsbackar till bakbromsen sen har du en perfekt stunt moppe! Bvsa Stunt metrakit racing
Säljer nu min Yamaha BWS årsmodell 95 för jag behöver pengar till skoter. Går fint och startar alltid. Allt fungerar förutom hastighetsmätaren, tror det är vajern som gått av. Det ända trimmet just nu är att v-ringen är dragen. Jag kan skicka med ett trimrör också. Mopeden är riktigt fin och jag har lagt ner ganska mycket pengar på den. Hade tänkt mig runt 7500kr för den men kan gå ner lite vid snabb och smidig affär. Det är bara att höra av sig om du har frågor eller är intresserad!
Tjena! Som rubriken lyder så har jag en Yamaha bws till salu. Om du hämtar den innan helgen så blir det billigare ! Setup 50cc original (gått ca 7 mil) Leovince tt effekt rör 4,3 grams vikter Hårdare kopplings fjädrar. Nås på sms hela tiden dock kan jag inte svara i telefon då jag går i skolan till klockan 16.00 nästan varje dag!! PRIS: 7500kreventuellt billigare vid snabb affär!
Svart och vit klass2 moped säljes. Startar och går. Nytt snabbgashandtag. Ny koppling. Hebo racing-variator. Nytt Athena trimrör. Sportluftfilter. Nytt tändstift. Bra däck. Lampor och blinkers fungerar. Toppfart ca 55km/h Elstarten är ej inkopplad men allt finns till den förutom batteri! Kicken funkar kanon! Chokevajern saknas men moppen startar lätt iallafall. Frambromsen behöver smörjas upp och luftas då moppen stått i ca 3år. Kontaktas via mail. Maila namn och nummer! Ev bytes mot något skoj.