Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dt50r sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Tänkte nu sälja min moped pga att jag inte har behov av den längre. haft den sedan butik -01 ändas i våra ägor. Det som är bytt på den är: *Vevparti samt ramlager på BNs. (2008) *Kolv och kolvringar. (2009) *växellådsolja. (Ny bytt) *kedja och drev. (2010) *kylarvingar. (Ny bytt) *kylarvätska. (Ny bytt) Det tråkiga är att sadeln är solblekt och att frambromsen behöver luftas. Pris 9500kr priset kan diskuteras på plats. Om det är nått ni undrar så nås jag på mobilen eller via mail.
Mycket fin 30-moppe. Ny servad, ny sadel, diod-baklyse, cdi-box bytt, 1338mil, går bra och startar lätt. En problemfri moped. Bör ses! Endast telefon kontakt!
Hej! Nu ska moppen väck pga att jag inte längre har någon nytta av den. Allt är orginal på den förutom sadelen. Det är ingen ny moped så det finns lite skavanker på den. kräver inget eu-kort bara försäkring. * hastighetsmätare fungerar ej * kicken är utsliten så man får kicka med handen * litet skav märke på tanken obs! mer bilder kan fixas om intresse finns. priset kan diskuteras. 5000:- eller högst bjudande.
Nu var det dags att sälja min moppe, Det är en 30 moppe. Har aldrig haft några större problem med den, överdraget till sadeln var slitet som på bilderna, men det är fixat, och så är vänstra bak blinkersen borta, men det får ni med en ny. annars är det inga fel på den. Finns även trim och hjälm med om ni är intresserade. Mejla gärna om du har några frågor.
Då jag är på gång att ta bilkörkort är det dags att sälja min moped. Den funkar bra och är i bra skick, dock är sadeln sprucken på sidan och ena packningen på framgaffeln behöver bytas. Därav det bra priset! Inreg -09, 540 mil Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.