Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dt50r hastighetsmätare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha NS-F700

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska jag sälja min moped som är en Yamaha dt50r -01 uttagen 02. Den går klockrent och har aldrig svikit mig! Har nytt fram/bakdäck. Hastighetsmätaren är urfunktion så vet inte exakt vad den har för toppfart, runt 70-80 km/h kan jag tänka! Nu till det tråkiga! kopplings greppet har spruckit på underdelen, men den sitter fast och den kopplar ur som den ska! Sen är det lite skönhets fel men delarna är ganska så billiga vad jag vet! Det är trumbroms och pinnen i mellan bromsoket och pedalen behövs ny! För att mopeden ska bli helt schysst så har jag räknat ut med lelles prislista att de kommer gå på runt 600 kr! Det är en 30 moped! Ring eller maila om ni undrar något! 6 000 kr!
hej tänkte sälja min moped lite fakta: 43'' Paioli up-sidedown gaffel. crossluftburk samt filter 19 Dellorto förgasare(orginal) 125 ljuddämpare (se bild) 125 sving(från hm's/Hondas hojar) 125 ram(från hm's/Hondas hojar) Den har också förstärkt vev(orginal) Digital hastighetsmätare Det är en lite udda modell, nypriset är 40.000 så därav priset.(ingår även lite tillbehör och räkna med att jag bytt däck,slangar,cylinder och tändstift/olja/m.m.) Motordelar från Yamaha's Dt50r ska passa. nås även på 0702958589
Nu ska jag sälja av min 30km/h Cross. Den är i fint skick. Jag köpte den för 1 år sedan begagnad. Mopeden har typintyg. Inget trim är på den. Det som jag bytt ut på den är: -Kedja(ny) -Batteri(ny) -Blinkers bak(ny) -Framdäck(ny) enda felet, som hände ganska nydligen, är att hastighetsmätaren inte funkar men det är det enda felet. All el är helt fungerande. Jag säljer den för att jag är 23 nu och köpt en Retro Scooter istället som är mer passande för mig. Jag säljer den för 8000kr men kan tänka mig att gå ner 500 vid snabb affär.
Ska nu sälja min Yamaha Dt50r. En 04 som är uttagen 05. Den hade gått cirka 450 mil när jag köpte den. I min ägo har den inte rullat speciellt mycket. Nu har den totalt rullat lite över 500 mil. Efter att den köptes så renoverade verkstaden den. Då byttes givaren till hastighetsmätaren, hela instrumentet (komplett) och hela elsystemet byttes. I övrigt är den i fint skick. Har stått i garage hela tiden som jag har haft den. Vid frågor ring eller mejla. Säljes billigare vid snabb affär!
Hej! nu säljer jag mopeden för jag har ingen användning av den. Det är en yamaha 04a som är uttagen 05. Den går hur bra som helst och är väldigt fin, startar alltid på första kicken ovasett väder!, den är helt laglig! hastighetsmätaren visar inte riktigt som den ska tror det behövs en ny hastighetsvajer.En ny sån kostar 119 kr på twostroke.se , allt annat fungerar hur bra som helst och den går fint i motor och låda. alla papper finns på mopeden. Ring för mer info eller maila. MVH Oskar