Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha orgel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha orgel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

El Orgel Yamaha säljes. Orgeln är i extremt bra skick och passar perfekt hemma hos en musik älskare! Har spelet ett par gånger på den och allt fungerar utmärkt.Sidorna är av mörk trä och locket. Inkl. piano -pall med förvaring och Orgel grundkurs bok med 2 st. kassettband. Totalt 7 böcker följer med. Instruktionsbok på engelska för själva orgeln och intruktionsbok om hur man ställer in olika musikgenrer. Måtten på orgeln är: 110 cm bred, 90 cm högt och 55 cm djup. Maila mig och lämna ditt nummer så ringer jag upp snabbt
Yamaha YC-45D top-of-the-line 70-tals combo orgel i mint condition, komplett med baspedaler, volympedal, originalstativ och lock. Säljs tillsammans med Yamaha RA-50 leslie (roterande högtalare). Allt är fungerar och låter som det ska. Välvårdat yttre med tanke på åldern. Bruksanvisning och servicemanual finns som pdf. Det är tunga grejer så jag skickar helst inte. Jag kan däremot leverera mellan Höganäs och Malmö. Priset är lägst 8000. Först till kvarn ... Mejla så hör jag av mig.
EL-70 var en av Yamahas finaste modeller och lever upp till ett mycket bra orgel ljud. Orgeln används mycket lite ja inget alls så det är bättre någon annan får nytta av den pall och instruktionsbok, diskett finns. Är du intresserad hör av dig Med vänlig hälsning Weine Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Yamaha lanserade 1999 sitt flaggskepp S80 vilket då såldes för ca 3000 dollar innan det togs ur produktion 2002. Underbart och multifunktionellt allround-elpiano/synthesizer med vägda tangenter som ger en autentisk pianokänsla. Midi, arpeggiator och 256 inbyggda ljud indelat i åtta kategorier (akustiskt piano, elpiano, orgel, strängar etc.) är några av funktionerna detta instrument besitter. instrumentet är i utmärkt skick och säljes pga. att det inte används längre. Sustainpedal, instruktionsmanual och stativ medföljer.
Jag säljer 1 st Yamaha CP Stagepiano som är ett av Yamahas allra bästa och används av många stora pianister. Förutom högklassiga pianoljud finns även väldigt många andra ljud bl.a olika orglar så detta instrument kan passa alldeles utmärkt även i t.ex en kyrka. Tack vare 5 bands equalizer kan man justera ljudet på ett väldigt bra sätt. Mer info finns på min hemsida www.eriklihm.se Pianot finns i Sånga som ligger ca 17 km öster om Sollefteå på vägen mot Örnsköldsvik. Tilläggas kan att pianot inte har inbyggda högtalare.