Quantcast
Till salu inom: ”

yosemite cykel säljes

Yosemite cykel

Östergötlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan har två st monark och en yosemite en monark info fram lapa fram bromms back bromms 7växlar priss 1300kr andra monark info fram lapa fram bromms back bromms 3tre växlar priss 1200kr yosemite info fram lapa fram bromms back bromms 7växlar priss 1300kr för alla 3600kr kvitto finns
En fin flickcykel av märket yosemite, använd i ca 5 månader. 20 tum med shimano navväxel och fotbroms. Ramhöjd: 30,5 cm Växlar: 3 Broms: V-broms och fotbroms Utrustning: skärmar, stöd, pakethållare, ringklocka. Cykeln är sparsamt använd då vi köpte den förra hösten och inte cykla så mycket under vintern och i våras var den tyvärr för liten. Den är fin men lite skavmärken finns allt.
Hej, Ska nu sälja mina cyklar, har en cykel av märket kross som är en hög prestanda cykel. Det är en riktigt bra cykel, det är en mountain bike. Riktigt fin och bra till ett bra pris passa på ! 2000:- Har en till cykel av lite lägre klass av märket Yosemite, Det är en bra och fin cykel som är perfekt som dig som bara ska ha cykeln till att pendla fram och tillbaka med. pris: 500:- Pris för båda 2250:- Prutat och klart , vid intresse RING ! svarar ej på mejl.
Hej,säljer min Yosemite. Den har belysning. Frambroms,bakbroms. tre växlar. Tyvärr har den lite rost,är pytte lite sönder men inget man märker av.Cyklen har stått ute i ett tag, behövs inte mer,tyvärr har ej ingen nyckel för baklåset, tappat bort den för har inte använt cyklen på ett jätte bra tag.Om man lägger ner en liten slant, tid så blir den som helt ny. Priset är prutat & klart.
Yosemite Lembert Dome med genomgående välkända komponenter. Perfekt cykel för dig som vill prova på mtb-cykling som motionsform. Växlar: Shimano Deore Växelreglage: Shimano Deore Dämpare: RockShox Judy Bromsar: Tektro (skivbroms fram och v-broms bak) Hjul: Alexrims X2100 Köpte denna cykel för ca 4 år sedan och använde den i 10 minuter. Den har stått i garaget sedan dess. Vid snabb affär skickar jag även med oanvända pedaler (VP-133) som jag vill minnas kostade 400 kr. Länk till likadana pedaler: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=6279