Quantcast
Till salu inom: ”

kaninbur vinter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har två kaninburar jag längre inte har användning för då jag dragit ner på kaniner. Bild 1. Röd och vit enkelbur. Bra skick! Ingår ett hemmabyggt hus. 500:- Bild 2. Två fackadbur (hemmabyggd), svart utanpå som isolering på vintern, stor och rymlig dock väldigt tung. En stadig och bra bur. Ingår 2 hemmabyggda hus i. 1500:- Det går att diskutera pris! Om det låter intressant hör av er så får ni gärna komma och kolla.
Stor och fin kaninbur med mycket yta att hoppa på. Med hus med botten så att kaninen har någonstans att sova samt stadig nätbotten så att inte kaninen kan gräva sig ut (tar bara en halv minut om den blir riktigt skrämd). Buren har också ordentlig låsanordning. Kan användas som åretrunt-bur om den står i ett skyddat läge under kalla vintern. 225 cm lång, ca 1 m bred samt 55 cm hög. Kan beskådas och hämtas i Drevviksstrand, söder om Globen. Bärhjälp finns på plats hos oss.
Mycket fin kaninbur, för en eller två djur, som varit i tjänst i ca ett år säljes. Buren är lämplig även på vintern, tack vare sina mellanväggar. Den är lätt att rengöra då man kan dra ut bottnarna. En trappa finns mellan de två våningarna. Öppningsbara dörrar till "rummen" gör att man får enkel rengöring även där. Även taket går att öppna. Nypriset för denna bur är 1900. Den blir din för det redan prutade priset 800. Då följer även en enkel egensnickrad bur med på köpet. 0707*891839 eller 030038538
Nu säljer vi vår bur som inhandlades på sommaren 2010 pga ändrade planer. Buren har stått ute under vintern men är i gott skick! Nypris 1500kr.
Bra kaninbostad med renoveringsbehov. Isolerat hus plus utomhusdel med nät. Passar utekaniner året runt. Bord att ställa den på under vintern ingår också. På sommaren står den bäst på gräset. Bortskänkes mot avhämtning i Bålsta.