Quantcast
Till salu inom

"ökenlo kattungar säljes"

Sala
Idag

Blandras kattungar

2 000 kr
Blocket.se
Idag

Charmig Kattunge

3 500 kr
Blocket.se
Idag

Kattungar Bengal

16 000 kr
Blocket.se
Värnamo
Idag

Kattunge

500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Peser & Exotic - tjejer

8 000 kr
Blocket.se
Bräcke
Idag

Kattungar

2 500 kr
Blocket.se
Härnösand
Idag

Underbar kattunge

7 900 kr
Blocket.se
Vänersborg
Idag

Maine Coon Kattungar

14 000 kr
Blocket.se
Österåker
Idag

Kattungar Neva masquerade (...

13 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Knivsta

Maine Coon kattungar med stamtavla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
4 fantastiska Maine Coon kattungar födda 29 nov 2010 3 tjejer och 1 kille. Killen är såld men 3 söta och busiga tjejer vill fltytta hemifrån Vid leverans är dom: *Registrerade (stamtavla) *Vaccinerade 2 ggr *Avmaskade * Id märkta * Veterinär besiktade (max 7 dagar gammalt) * Dolda fel försäkrade Flera bilder o annan information finns på hemsidan www.stjulians.se eller ring 0702901722 om du undrar över något. Kattungarna kan tingas för 1500kr som dras av vid leverans.
6 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Malmö

Siames kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har nu 3 väldigt fina kattungar för sällskap, utställning och avel dom kommer efter ungerska och finska linjer. Dom är födda 26/11-10 och kan redan tingas mot handpenning på 1000 kr. Det är en kull efter S*Ajixmex Tara (OSH b) och S*Alshamns Agaton (SIA n21). 1 SIA n21 hona (Bruntabby) 2 SIA a21 honor (blåtabby) Dom är leveransklara den 4/3-11 och då är dom 14 veckor gamla. En kattunge från S*Kardarkas är: - Minst 14 veckor - Registrerade i SVERAK/FIFe - Vaccinerade två gånger mot kattsnuva och kattinfluensa - Avmaskade två gånger - Veterinärbesiktigade - ID- märkta med chip - Försäkrade för för dolda fel i tre år i IF - Vana vid hundar Kontakta mig gärna på mailen eller mobil: 0733-713891 Hem: 040-6323414 Hemsida: www.kardarkas.se Säkrast når ni mig på mailen och kvällstid så är det bäst att ringa efter 18.00 .
6 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Helsingborg

Kattungar och kastrerade ungkatter söker hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Seriösa hem sökes till omhändertagna fd hemlösa eller dumpade kattungar och kastrerade ungkatter. Dessa kissar förtjänar verkligen att få komma till ro i egna kärleksfulla hem, med allt vad det innebär. Ungkatterna är mellan ca 6 och 8 månader Nyligen kastrerade och öronmärkta. Rumsrena, avmaskade och fria från ohyra. Flera färger. Både lång och korthåriga. Kattungarna är mellan ca 4 och 5 månader. Rumsrena, avmaskade och fria från ohyra. Flera färger. Både lång och korthåriga. Detta är underbara katter som haft oturen att födas på fel plats. Behöver därför kärleksfulla hem som har lite förståelse för att de kan vara lite försiktiga i början. Det är absolut inga problemkatter, men några av dem är lite blyga för nya ansikten. Medan andra är små kelgrisar. Säljes inte som "ensamkatter". Samtliga katter är äldre än 12 veckor. Endast seriösa behöver höra av sig. PRIS KATTUNGAR FRÅN 200 KR KASTRATER FRÅN 500 KR Vill ni veta mer så hör gärna av er
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Kattunge till ett kärleksfullt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej, Jag och min sambo och våran 10 månaders gammal kattunge letar efter en till familjemedlem! vi är ute efter en kattungs hona 12-13 veckor alternativ blir 12 veckor snart, helst ljusgrå av nått slag teckning är inte så viktigt. hon ska vara framåt och gärna lite busig då hon vi har nu är väldigt busig :) om du vill vara säker att din katt hamnar i ett kärleksfullt hem ska du kontakta oss, vi lägger ner allt på att dom ska ha de så bra som möjligt med vaccin, försäkring mm men framför allt kärlek. maila om du tror du har kattungen vi letar efter! :) pris upp till 1000 kr Mvh Caroline
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hofors

Bengal kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi har 3 bengal kattungar till salu. 1 hona och 1 hane som är brunspottade och en marble hane. De är 3 gosiga och härliga kattungar som självklart är renrasiga och har stamtavla. De är födda 28 november och är leverans klara vecka 8. Vid leverans så är de: *Registrerade i SVERAK (stamtavla) *vaccinerade 2 gånger (grundvaccinerade) *Id-märkt(med chipp) *Avmaskade *Veterinär besiktade *Dolda fel försäkrade Kattungarna är uppväxta med oss i familjen med mycket kärlek och omsorg. De är vana vid vardagliga ljud och bestyr. De är vana vid barn och andra katter. Kattungarna älskar mycket bus och gos precis som det ska vara =) För mer information om gobitarna och mer bilder gå gärna in på vår hemsida: www.junglemists.n.nu Om du är intresserad av nån av kattungarna kontakta mig gärna via mail eller telefon.
8 000 kr
Blocket.se