Quantcast
Till salu inom: ”

moped aerox säljes

Yamaha aerox

Trollhättan

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

MC Hjälm

Växjö
Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min moped pga att jag vuxit ifrån mopedåldern! Det är en Yamaha Aerox Toyota Racing från 04 som har gått 1180 mil. Mopeden är i fint skick och har aldrig krånglat eller varit trimmad. Priset är 11 000 kr eller högstbjudande. I priset ingår en IXS hjälm och ett Abus city chain lås till ett värde av ca 2700 kr. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över.
Hej! Jag har en yamaha aerox -06 i mycket bra skick. Det är en specialutgåva för 2006 med gasdämpare och varvräknare. Under vintern har den förvaras i varmgarage. Den har gått 752 mil och många av milen är långkörning. Mopeden har aldrig varit i marken. När den här mopeden köptes så kostade den 29 500 kr men nu säljer jag den för 13 850 kr. Vid intressen kan jag skicka mer bilder via hotmail. Anledningen till att jag säljer mopeden är för att jag har bilkörkort.
Ska nu sälja min Aerox från -07. Den har gått ca 840 mil. Jag har aldrig haft något problem med den, den är väldigt pigg och lättstartad. Är några grejer på som är bytta men endast utseendemässigt, den har aldrig varit trimmad. Ingår även en hjälm och en låskedja kan köpas till, eventuellt att även den ingår vid snabb affär. Hade tänkt mig 16000:- men billigare vid snabb affär. Kontaktas helst via telefon!
Tjena! Jag ska nu trots att det tar emot sälja min underbara Eu-Moped. Mopeden är en Yamaha Aerox från 2007 som alltid har fungerat. Mopeden är extremt lättstartad och går som en klocka. Mopeden är nyservad och det sitter nya däck på både fram och bak. Bromsbeläggen är också nya både fram och bak. Alla kvitton och papper finns på moppen. Om du undrar något tveka inte att höra av dig, dock föredrar jag via telefon.
KTM 450f SXS går bra.. endast gått 65h i skrivande stund.. Bakdäck lite slitet går att köra på ett tag till.. Renoverad vid 48h och då kollades ventiler och sånt.. oljan bytt var femte timme.. skitig på bilden Finns inte mer att säga.. Gärna byte mot bil + pengar eller tvärtom.. Även andra saker som tex Fyrhjuling skoter, Moped,aerox,bmw,t5,320d,e46,e36,impreza, ja allt kom med förslag.. inget förslag är för dumt