Quantcast
Till salu inom: ”

akita inu valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker ett nytt och varaktigt hem åt våran älskad. Hon är världens snällaste och gosigaste. Lugn och går mycket bra med andra hundar och även vår katt. Tyvärr kan vi inte ha henne kvar, då arbetsförhållanden har ändrats drastiskt och vi ser att hon inte skall lämnas ensam. Vill du ha en tillgiven och älkvärd kamrat vid din sida, så tveka inte. Någon hundvana är att rekomendera. Reg., alla vaccinationer,stamtavla etc.
En underbart 3 månaders renrasig söt tik söker nytt hem.Har uppväxt med barn och andra valpar. Den måste söka nytt hem på grund av vår flyttning .Våra söta tjej har fått så stor kärleken av oss,darför söker vi någon som kan älska tiken som vi .Den är jätte lekfull,aktiv och tycker om barn. Självklart den är: -avmaskad -chippad -vaccinerad -veterinär besiktigad (Har även EU pass och bra stamtavla från föräldrar som alltid kommer på utställningar Mamma- Airashii Sugoi Inu champion av Baltikum Pappa-Subaru Go Shiyo-Mokuteki champion av olika länder Endast seriösa
Undrebara, renrasiga, tremånader gammla Akita Inuvalpar är till salu. Pappan Goukai, orange-vit (http//www.hasakiteam.com/en/dog.php?id=40 Valparna är födda 11/7 2014, vaccinerade, chipmärkta, väl socialiserade och vana vid barn. För mer info ring på kvällen eller maila.