Quantcast
Till salu inom: ”

akita inu valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker ett nytt och varaktigt hem åt våran älskad. Hon är världens snällaste och gosigaste. Lugn och går mycket bra med andra hundar och även vår katt. Tyvärr kan vi inte ha henne kvar, då arbetsförhållanden har ändrats drastiskt och vi ser att hon inte skall lämnas ensam. Vill du ha en tillgiven och älkvärd kamrat vid din sida, så tveka inte. Någon hundvana är att rekomendera. Reg., alla vaccinationer,stamtavla etc.
En underbart 3 månaders renrasig söt tik söker nytt hem.Har uppväxt med barn och andra valpar. Den måste söka nytt hem på grund av vår flyttning .Våra söta tjej har fått så stor kärleken av oss,darför söker vi någon som kan älska tiken som vi .Den är jätte lekfull,aktiv och tycker om barn. Självklart den är: -avmaskad -chippad -vaccinerad -veterinär besiktigad (Har även EU pass och bra stamtavla från föräldrar som alltid kommer på utställningar Mamma- Airashii Sugoi Inu champion av Baltikum Pappa-Subaru Go Shiyo-Mokuteki champion av olika länder Endast seriösa
Vi har små Akita Inu valpar idag för leverans. De små är mycket frisk, levande och sparkar, och nu vill de storavida världen för att erövra. Du är nu gammal nog att flytta ut och söka på detta sätt nya fosterfamiljer där de geknudelt,utbildade och i full service, bli ompysslad och serveras dagligen kulinariska.Du kommer att tacka med fullaste kärlek och tillgivenhet mot dig. Då och då de är familjen, huset och gårdenvakt och göra dig en naturälskare, i alla väder från soffpotatis. Så vem är kontaktade av digkänner och vill ta emot allt detta, som är den rätta platsen.lockar snart ett med dig en, om kemin är rätt.
Undrebara, renrasiga, tremånader gammla Akita Inuvalpar är till salu. Pappan Goukai, orange-vit (http//www.hasakiteam.com/en/dog.php?id=40 Valparna är födda 11/7 2014, vaccinerade, chipmärkta, väl socialiserade och vana vid barn. För mer info ring på kvällen eller maila.
Våra valpar letar efter en trevlig nytt hem den här julen.De är vaccinerade, avmaskade flera gånger och flisas.Båda föräldrarna lever med oss och presenteras med.När off valparna de får mat för den första dagen, en filt, leksaker, vaccinationskort och ett köpeavtal med.Vi är glada även efter köpet för ytterligare frågor och hjälp.