Quantcast
Till salu inom: ”

akita valpar säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vår vision är att bedriva en sund uppfödning i liten skala som främjar rasen genom att använda mentalt, exteriört och hälsomässigt fullgoda hundar i avelsarbetet.
Valpar väntas v10 e:S44487/2005 Viltskräckens G I Ärland u:S28958/2006 Trottatorparns Akita won Dunder. Båda hundarna är välmeriterade och avelsgokända enligt TJTK föreskrifter. Tiken används till drev och grytjakt, med drevtider runt timman och hög skärpa i gryt. Dettta är andra kullen på tiken, första kullen blir två år i mars och visat goda resutat i skogen. Valparna väntas ha hög jaktlust och skärpa,ring vid intresse.
Vi har två leveransklara hanvalpar kvar. De säljs enl. SKK’s regler. Vaccinerade, chippade, registrerade i SKK, avmaskade, dolda fel försäkrade. Mer info på hemsidan www.rockports.dinstudio.se
Underbara chihuahuavalpar med mycket bra stam! De är tio veckor den 5/4. Vid leverans är de: -Besiktigade ua -Vaccinerade -Chippade -Reg i SKK och Jordbruksverket De är efter fina föräldrar som båda har mycket fin och meriterad stamtalva och är självklart patellatestade ua! Akita och Zorro är väldigt pigga, glada och sociala! Tiken är svart och hanen brun. Hane: 10000 kr Tik: 12000 kr För mer info ring eller maila gärna!
6 tik valpar födda 28/2 söker nya kärleksfulla hem. Tre är röda och tre är tigrerade. I priset ingår: Höftleds- och armbågsröntgen Ögonlysning Vid leverans är valparna Registrerade i SKK Vaccinerade Chippade Avmaskade Veterinär besiktigade