Allt till salu inom "american akita till salu"

Sortering:
American Akita
Umeå
Igår

American Akita Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Uppdrivna dahliaknölar
Mjölby
23 dagar

Uppdrivna dahliaknölar

125 kr
Blocket.se
American Akita
Södertälje
1 månader

American Akita Visa liknande

8 500 kr
Blocket.se
American Akita
Umeå
2 månader

American Akita Visa liknande

16 500 kr
Blocket.se
American Akita
Pajala
2 månader

American Akita Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
American Akita
Sjöbo
2 månader

American Akita Visa liknande

26 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Eslöv

Dagmatte/husse till underbar tik

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
söker nu en ansvarsfull dagmatte/husse till vår 2,5 åriga american akita tik. Du ska ha god vana vid stora hundar, kunna komma och hämta henne när det blir akut. Hon kommer såfall vara hemma hos dig. Hon går bra med andra hundar men är väldigt lekfull men är även väldigt dominant. Självklart kommer du tjäna en slant. Skicka eller ring och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda vår lilla Miris. Hon kommer inte lämnas iväg förrens du och hon kommer överens och att jag ser att du kommer ta väl hand om vår lilla tös.
0 kr
Blocket.se

American Akita

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej!! Jag söker en American Akita / Akita. Valp eller vuxen spelar ingen roll bara det är en trevlig , snäll hund i sitt humör. Jag är helt såld på denna vackra ras. Gärna inte allt för dyr. Jag är hemma ganska mkt , min man jobbar och mina barn går i skola. Så det är viktigt att hunden gillar barn eller iallafall går bra ihop med dom. Vi bor i villa med en skapligt stor tomt. Hör gärna av er på mail o berätta om eran hund. mvh Linda
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Karelsk björnhund och american akita valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har 8 underbara valpar som vill ha nya hem. Det är 4 hanar och 4 tikar.Dom är 3veckor gamla och blir leveransklara i mitten av oktober. Dom kommer då att vara avmaskade,vaccinerade och chipmärkta. Dom kommer även att vara vana vid barn och katter. Mamman är 50% karelsk björnhund och 50% jämthund. Väldigt fin och snäll familjehund. Pappan är renrasig American Akita och är väldigt snäll och fin familjehund. Skriv gärna om er själva och er familjesituation. Vill att valparna ska få så bra hem som möjligt såklart.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sjöbo

Vuxen Am.Akita Tik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
7 årig trevlig American Akita tik söker nytt hem. Trevlig, mysig och lekfull tik önskar komma till ett hem utan andra hundar eller katter. Bor ute i nuläget men funkar även inne. Van vid barn. *Reg.SKK *Vacc *ID-märkt *Vet.bes *Försäkrad i Agria För mer info ring Susanne 046-2881942 0736-124712 www.kennelfashionstar.dinstudio.se Endast till person/familj som söker efter en mysig o go kompis....
1 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

American akita valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan! Vi har 8 st underbara och söta valpar som snart måste ha nya hem. Dom är 4,5 vecka gamla nu. Vid leverans kommer dom att vara chippmärkta,vaccinerade och avmaskade.Det är 4 hanar och 4 tikar. Alla är jättefina. Dom är svartvita och jättesöta. Mamman är 50% karelsk björnhund och 50% jämthund. Pappan är renrasig American Akita. Detta är första kullen för tiken och tredje kullen för hanen. Vi vill gärna ha en handpenning på 2000kr om man vill tinga en valp.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj